Acomiadament 2012

comiat_MG_7608

El passat 11 de maig va tenir lloc en el centre social de Dénia el comiat de les FFMM de Dénia 2012, la Sta. Anna Sobrecases i la xiqueta Ainhoa Flores que arribaven al centre social acompanyades pel President de la JLF Jaime Bertomeu, passades les 20.30h de la vesprada.

A l’entrada del centre social van ser rebudes per l’Alcaldessa de Dénia, Ana Krige, el Regidor de festes Paco Arnau i tots els districtes fallers que van formar un passadis central pel qual les FFMM van accedir a l’auditori abarrotat de públic.

Esther Femenia, component de la JLF va ser l’encarregada de presentar l’acte.

Aproximadament 2h 30 minuts durà el comiat d’Anna i Ainhoa on el mon faller i la JLF va voler homenatjar i acomiadar a les seues màximes representants en aquest 2012 i on ademés de l’acte de pleitesia, en el qual van participar totes les falles, també es van projectar videos amb images d’aquest últim exercici.

Els parlaments de la nit van començar quan la Falla Paris Pedrera, districte al que pertany Ainhoa, a través dels seus càrrecs infantils van dirigir unes paraules a la nostra jove Fallera Major Infantil.

Després, va anar el torn de Baix la Mar.

La Fallera Major del 2012 Elia i el seu president van tenir el privilegi de dirigir-se i enaltir a la seua Fallera Major.

La segona part de l’acte i la més emotiva, va ser la que va fer referència als parlaments dedicats a les FFMM, per part dels seus al.legats, com va ser el cas de Maite Guerri, mare de l’a fallera Major infantil, que felicità a la seua filla en nom del seu marit i el seu propi, destacant la elegància amb que habia ostentat el seu càrrec durant aquest any.

Patricia Rubio, membre de la cort d’honor, i molt amiga d’Anna, va ser l’encarregada d’elogiar l’any d’Anna, com a Fallera Major de Dénia.

Per descomptat l’Alcaldessa Ana Kringe va voler dirigir unes paraules d’estima i reconeixement a Anna i Ainhoa per l’esforç i el treball desempenyat al llarg d’aquest intens exercici faller.

El President de la JLF, Jaime Bertomeu, per primera en aquest acte dirigí unes paraules d’elogi i agraïment a les FFMM i també a les seues respectives corts d’honor i a totes les Falleres Majors dels diferents districtes fallers.

Dels parlaments d’ambdues protagonistes, destacar en el cas d’Ainhoa la seua dolçor i joventut a l’hora de recordar aquest últim any.

I quant a Anna, dir que va estar especialment emocionada quan es dirigí a la seua mare i al tio Vicente.

D’aquesta manera la JLF, va posar punt i final a aquest exercici 2012 carregat d’ilusió i emoció a flor de pell.


Fet en WordPress