Acomiadament a la Falla Centro

centro5

Acomiadament de Marta Tabernero com a fallera major de la Falla Centro.

L’acomiadament de Marta Tabernero com a fallera major de la nostra falla va tenir lloc el passat divendres dia quatre de maig.

L’acte va estar ple d’emocions, ja que es va projectar un power-point amb fotos que resumiren l’exercici faller a més d’un obsequi per part de la comissió: un àlbum amb fotografies que els assistents pogueren signar.

Al final de la nit vam gaudir de la música de la xaranga i vam eixir amb ella pel nostre barri per acabar amb l’acte de l’acomiadament.

D’altra banda, el dissabte vam gaudir d’unes cosetelles al forn amb creïlles de la mà de Jose Lorente.

En aquest cas va ser Rafa Pérez qui en nom de la presidència va donar les gràcies als assistents i al nostre cuiner incondicional.

Proper dissabte, dia 12 de maig, tindrem un dels clàssics de la nostra cuina fallera: Pollastre al curri a càrrec de l’equip Ribes (Cuqui, Ángeles i Massu).

En acabar de dinar donarem pas al lliurament del II Premi de Fotografia Fallera que organitza la Fundació Falla Centro.

Finalment, destacar que la comissió infantil inaugura el proper 26 de maig un cicle d’activitats variades, la primera de les quals s’anomena “On s’acaben les vies”, que constarà d’una excursió per la Via Verda per a tots els pares i xiquets que s’animen a participar.

De segur que serà una grata experiència.

Vos esperem.

Som de les falles l’espill!


Fet en WordPress