Visita tallers carrosses

jlfvisita_MG_9359

Les FFMM de Dénia visiten els tallers de les carrosses.

Divendres passat 6 de juliol del 2012, les Falleres Majors de Dénia, Marta Tabernero i Rocio Patricio, acompanyades de les seues Corts d’Honor, la Alcaldesa de la ciutat, Ana Kringe, el Regidor de Festes, Paco Arnau, i la Junta Local Fallera de Dénia, amb el seu President, Jaume Bertomeu, al cap, van visitar oficialment, com ja ve sent tradicional des de fa molts anys, els tallers deniers, on s’elaboren artesanalment les Carrosses.

Això de les 21,30 hores, arribava la comitiva oficial fallera a les Naus del Espai Fester ubicades en el Polígon Industrial de Dénia, on estan elaborant les seues Carrosses, la totalitat de les Falles de la ciutat.

Allí els estaven esperant els màxims càrrecs de les distintes comissions, i on una per una van estar visitant, i veient l’evolució del muntatge i arreglaments a una setmana vista de la gran desfilada de Carrosses i Comparses, Festa d’Interes Turistic, que es celebrarà el proper dissabte dia 14 De Juliol en els carrers principals del centre de la ciutat. (Marques de Campo, Diana, Patricio Ferrandiz,…).

Amb un refrigeri es va donar per finalitzada la visita de les nostres Falleres Majors


Fet en WordPress