12 hores i festa blanca i del playback

0
84

Aquest cap de setmana ha estat ple d’activitats per a tota la comissió del Diana, tant per a la xicalla com per a la gran.

Setembre serà el mes per excel·lència de la xicalla del Diana. En primer lloc per la participació a les 12 hores de Futbol Faller Mixt Infantil que va organitzar la Falla Saladar al poliesportiu de Dénia. Fins allà acudiren la major part de la comissió infantil per tal de gaudir d’un dia esportiu amb la resta de comissions falleres. Encara que enguany no hem pogut arribar a la final com l’any anterior, els més menuts seu van passar d’allò més bé correguent darrere de la pilota i demostrant que són vàlids per qualsevol esport.

En segon lloc perquè el proper diumenge 24 serà la presentació de Cristina i Manuel i de segur que la xicalla es vestirà per l’ocasió i gaudirà d’un matí molt especial.

Per últim, dissabte a la nit la comissió major va acomiadar l’estiu amb una festa amb doble sentit: la festa blanca i del playback. Part de la comissió acudiren al casal per passar una vetlada inigualable com ve sent aquest inici de mes, però més especial va ser al veure com els més joves i no tan joves pujaven a l’escenari per interpretar als seus cantants favorits i demostrar les seues dots artístiques.

A partir d’ara gaudirem del mes de setembre involucrant-nos amb els xiquets de la comissió, setembre és el seu mes i ho tenen que gaudir al màxim.

 

Junts Construïm Somnis | Falla Diana