17 de MARÇ, DIFERENT

0
76

Aquest dimecres 17 de març de 2021, s’ha dut a terme l´entrega del xec bancari amb la recaptació del Crowfounding organitzat per Junta Local Fallera Dénia a la taula solidària. A aquesta entrega hi ha assistit Siro Gómez de Cáritas, Arantxa Pons de Creu Roja, Antonio Calero de Extiende tu Mano i Luigi Muedas de Ejército de Sálvación.


A més a més, s´ha fet visita a la Residència Santa Llúcia de Dénia per part de les Falleres Majors de Dénia, senyoreta Safir Malonda i xiqueta Martina Gimeno, acompanyades pel president de JLF, Juan Salvador Pérez i la delegada d´Agenda, Raquel Martí. A causa de les circumstàncies sanitàries no s´ha pogut entrar dins de l´edifici, però tots els residents els han pogut saludar des de les seues finestres i balcons. Com cada any, JLF ha oferit un berenar típic consistent en unes coques de llanda per als residents i treballadors de la residència així com unes panyoletes per a cadascú.


Dins del marc d´esdeveniments, també s´han fet entrega dels premis a les guanyadores del Concurs de Targetes de Nadal que com cada any des de Junta Local Fallera s´organitza, El primer premi va ser per a la xiqueta Elena Rosalén de la Falla Saladar, el segon premi va ser per a la xiqueta Noa Sanchis de la Falla Campaments i el tercer premi va ser per a la xiqueta Martina Moreno de la Falla Campaments.


I per concloure la vesprada d´aquest atípic 17 de març, les Falleres Majos de Dénia, senyoreta Safir Malonda i xiqueta Martina Gimeno, acompanyades pel vicepresident segon de JLF, Vicent Ivars, han assistit a la presentació de la revista L´arreplegà organitzada pel CEF (Centre d´Estudis Fallers) al centre social de Dénia. Els donem l´enhorabona a tot el conjunt de membres que formen part d´aquest col·lectiu per dur a terme aquesta iniciativa i cal dir que sempre comptaran amb el recolzament de Junta Local Fallera per a tot el que necessiten.