La ciutat de Dénia ja té falleres majors per a l’exercici 2018/2019. La xiqueta Neus Suárez Femenia, de la falla Diana, i la jove Amparo Petrie Fernández, de la falla Port Rotes, han sigut escollides aquest divendres com a màximes representants del món faller denier.

Amparo té 24 anys, i porta les falles a la sang: ha sigut fallera major infantil de la seua falla, i el 2005 va pertànyer a la cort d’honor de la fallera major infantil de València. L’any passat va ser la màxima representant de Port Rotes, i aquest any assumeix la responsabilitat de representar a les falles de Dénia.

En el moment de la trucada, Amparo estava amb la seua germana i neboda, les seues amigues de la falla i els seus pares des de la distància, ja que van conéixer la notícia a Nova York. A la seua arribada a l’Ajuntament, Amparo es va mostrar molt emocionada, va abraçar a les seues companyes de cort i es va mostrar convençuda que serà un gran any al costat de la Neus, la seua fallera major infantil.

Neus té 9 anys i estudia 3r de primària en Les Vessanes. Quan va arribar a l’Ajuntament es va mostrar nerviosa perquè ha reconegut que «no m’ho esperava». A casa li van acompanyar els seus familiars i tres convidats, i de la seua fallera major opina que «és molt guapa».

Després de rebre la telefonada de l’alcalde, les noves falleres majors de Dénia i les seues corts d’honor van acudir a l’Ajuntament, on van rebre les bandes acreditatives i els nomenaments com a màximes representants de la ciutat per 2019.