12.6 C
Denia, ES
Mie, 20 Feb 2019

CANDIDATES FALLERA MAJOR INFANTIL DE DÉNIA 2019

LUCIA BERRUTI MOLINILLO

Lucia té 10 anys i pertany a la falla Campaments. Actualment estudia 4t de primària en el col·legi Cervantes i vol ser mestra quan siga major. De les falles es queda amb la plantà, la presentació i el sopar de Germanor, i en el seu temps lliure li agrada dibuixar i córrer. Aspira a ser fallera major infantil de Dénia perquè és un somni per complir després d’haver ostentat el càrrec en la seua comissió el passat exercici.

MARINA DALMAU PALONÉS

Marina té 8 anys i estudia 3r de primària en el col·legi Vessanes. Pertany a la falla Port Rotes i es presenta fallera major infantil de Dénia perquè “és el meu somni i tenia moltes ganes d’anar a la Junta” El que més li agrada de les falles és vestir-se de fallera i “que vinguen a per mi a casa”.

A Marina li encanta ballar i jugar a bàsquet en el seu temps lliure.

LUCIA ESCRIBANO LUQUE

Va ser la fallera major infantil de Camp Roig l’any passat. Lucia té

8 anys i estudia 2n de primària en el col·legi Maristes. Lucia vol passar un altre any amb les seues amigues, i per això s’ha presentat a fallera major infantil. El que més li agrada de les falles és vestir-se de fallera, però pentinar-se “no molt”

CARLA MIRANDA GARCIA

Per motius familiars, la xicoteta Carla no ha pogut assistir a la presentació de les candidates. Carla va ser fallera major infantil dels Roques l’any passat i enguany compartirà un any més amb les seues companyes en la Junta Local Fallera.

AITANA MONTERO CASTRO

Aitana té 10 anys i ve de la falla Baix la Mar, de la que va ser fallera major infantil l’any passat. Cursa 5é de primària en el col·legi Pou de la Muntanya, i de major vol ser cirurgiana cerebral o metge forense. Aitana aspira a conéixer la festa de les falles d’una altra manera, una festa que valora especialment en moments com vestir-se de valenciana, “el que més fas durant l’any”.

THAIS FEAR ARBONA

Thais és de la falla París Pedrera, té 11 anys i estudia en el col·legi Montgó 5é de primària. El que més li agrada de les falles és la plantà i anar ballant durant els dies de falles. Vol ser fallera major infantil de Dénia “per a complir un somni” i passar un altre any amb les seues companyes.

ANDREA GONZALEZ BATALLER

Amb 11 anys, Andrea aspira a complir un somni si és triada fallera major infantil de Dénia. Pertany a la falla Darrere del Castell, de la que va ser fallera major infantil l’any passat, i estudia 6é de primària en el col·legi Montgó. De les falles es queda amb l’ofrena com un dels moments més especials.

AINARA LINERO OLTRA

Ainara té 9 anys i pertany a la falla Centro. Actualment cursa 4t de primària en el col·legi Maristes. De major vol ser professora d’infantil, i el seu màxim somni ara és representar a les falles de Dénia. El que més li agrada de les falles és tirar coets i la cremà.

ELENA ROSALEN AHUIR

Elena pertany a la falla Saladar, té 8 anys i es presenta fallera major infantil per a viure aquesta experiència amb molta gent nova. Actualment estudia 3r de primària en el col·legi Montgó de Dénia, i vol ser professora de guarderia. De les falles es queda amb l’ofrena i la cremà.

NEUS SUAREZ FEMENIA

Neus Suárez té 9 anys i el seu somni és representar a Dénia, com a fallera major infantil, per tots els pobles. Pertany a la falla Diana i estudia 3r de primària en el col·legi Els Vessanes. De major vol ser advocada, i el que més li agrada de les falles són les carrosses i tirar coets.

CANDIDATES FALLERA MAJOR DE DÉNIA 2019

ADA ARBONA LARROSA

Component de la falla Saladar, aquesta jove de 22 anys va ser la fallera major del seu districte l’any passat. Actualment treballa com a professora de dansa clàssica i urbana, ballarina professional i terapeuta psicocorporal. Es presenta fallera major de Dénia per a poder viure les falles des d’un altre punt de vista i conéixer la manera de gaudir de la festa en altres punts de la Comunitat, un privilegi que poden tindre poques persones. Entre les seues aficions es troba l’esport, el cine i viatjar. De les falles recorda amb especial afecte el primer dia de falles, “quan més comboi hi ha” i l’ofrena de flors.

RAQUEL JORRILLO ROMERO

La que fóra fallera major de la falla Centro l’any passat és una altra de les aspirants a fallera major de Dénia 2019. Raquel té 23 anys i és tècnic en educació infantil, i li agrada llegir, passejar per la platja i anar al cine en el seu temps lliure. De les falles es queda amb l’ofrena, i s’ha presentat a fallera major de Dénia per a “gaudir al màxim de tot el que ens espera” tant a ella com a les seues companyes.

RAQUEL MARTÍN PÉREZ

Raquel té 26 anys i és tècnica en animació sociocultural en una residència de la tercera edat. Pertany a la falla Darrere del Castell, de la que va ser fallera major l’any passat, i aspira a ser fallera major de Dénia per a “viure una nova experiència com fallera” i “gaudir dels meus trages”. Entre les seues aficions està la música: ballar, cantar o anar a concerts. De les falles es queda amb la plantà, veure com creix el monument, i especialment l’ofrena de flors.

AZAEL PASTOR BARBER

Azael ve de la falla Diana, té 20 anys i s’ha animat a presentar-se per a “poder compartir un altre any amb les meues companyes”. Entre les seues aficions estan la cuina, els passejos i la naturalesa. Actualment és Tècnic en Atenció a Persones en Situació de Dependència. De les falles es queda amb la presentació i l’ofrena de flors, una de les coses més boniques que ha viscut enguany.

ROSA PASTOR SOSPEDRA

Rosa Pastor té 30 anys i treballa en una notaria. D’enguany espera “continuar amb les amistats que vam fer l’any passat”. Entre les seues aficions destaca el bàsquet, un esport que ha practicat des dels 13 anys fins als 28, i espera reprendre-ho en un futur. La festa fallera per a Rosa són molts moments, i per a ella l’ofrena és molt especial, encara que si destaca la seua presentació.

AMPARO PETRIE FERNÁNDEZ

Amparo té 24 anys i pertany a la falla Port Rotes. Ha estudiat Gestió i Administració Públicament i actualment està formant-se com a corredora d’assegurances en la Corredoria d’Assegurances de son pare, Mark Petrie. Li encanta ballar, encara que ara l’estudi no li permet dedicar-li molt de temps. Amparo ha ostentat el càrrec de fallera major infantil de la seua falla, i en 2005 va pertànyer a la cort d’honor de la fallera major infantil de València. Ve d’una família molt fallera, unes festes que viu amb molta intensitat.