Candidates Falleres Majors de Dénia 2020

Candidates Fallera Major Infantil de Dénia 2020

Martina Gimeno Estévez

Martina té 11 anys i estudia al col·legi Carmelitas. Pertany a la falla Diana, de la qual l’any passat va ser fallera major infantil. És fallera des que va néixer i s’ha animat a presentar-se a fallera major infantil de Dénia perquè des d’un principi tenia molt clar que volia anar a la junta.

Cyntia Sendra Martínez

Cynthia té 12 anys i pertany a la falla Darrere del Castell des de menuda. Estudia a l’IES Maria Ibars, i s’ha animat a presentar-se al càrrec per compartir un any més tant amb la seva fallera major, Safir Malonda, com amb la resta de candidates a fallera major infantil. Per a Cynthia ser fallera major infantil seria «un somni molt bo».

Yaiza Serrano Moll

Amb nou anys d’edat, Yaiza pertany a la falla Saladar des de menuda. Ser fallera major infantil de Dénia ha sigut la seua il·lusió des de xicoteta, i ara que té l’oportunitat, vol saber com és la junta des de prop.

Alma Miralles Pedrós

Alma té 9 anys i des de menuda pertany a la falla Les Roques, de la que l’any passat va ser fallera major infantil. Alma es presenta però únicament com a cort de la fallera major infantil de Dénia.

Alicia Guardiola Morera

Des de la falla Baix la Mar arriba Alicia Guardiola Morera. Té 8 anys, va al col·legi Paidos i des que va nàixer pertany a la comissió marinera. Després de ser fallera major infantil de la seua falla, li agradaria ara ser la nova fallera major infantil de Dénia.

Candidates Fallera Major de Dénia 2020

Safir Malonda Costa

Amb 23 anys, Safir Malonda és una de les candidates a ostentar el càrrec de fallera major de Dénia 2020. Pertany a la falla Darrere del Castell i actualment cursa un Màster de Biotecnologia Cel·lular i Molecular de Plantes a València. Fa 15 anys va ser fallera major infantil de la comissió i també llavors es va presentar a la Junta Local. Per Safir, «aquesta és una gran oportunitat per a representar al teu poble».

Raquel Llobell Ivars

Raquel Llobell pertany a la falla Saladar des de l’any 2012. Sempre al peu del canó, l’any passat va ser fallera major de la comissió, «una experiència inoblidable». Després d’aquesta vivència, Raquel considera que «no podia deixar escapar aquesta oportunitat per acabar aquest any de la millor manera possible».