CONCERT DE FALLES EN HOMENATGE A NORBERTO CERVERA

0
323

Aquest diumenge va tindre lloc el IV CONCERT DE FALLES a càrrec de l’Agrupació Artística Musical de Dénia, organitzat per la nostra comissió. Un acte ja consolidat i que dóna inici a la setmana fallera al barri del Saladar.

El concert va estar dedicat al nostre benvolgut amic Norberto Cervera Mezquida autor de la cançó «Falla Cinquanta» commemorativa del nostre 50 Aniversari i «Saladar Faller», cançó que ell va compondre i que s’ha convertit en l’himne de la Falla Saladar i que hui en dia és una de les nostres senyes d’identitat. Vam comptar amb l’assistència de la família Cervera Valero en aquest concert que amb tota la nostra estima vam voler dedicar a Norberto Cervera.

En acabar, es va realitzar al casal Tia Vicenta el tradicional dinar d’inici de falles, en el que els nostres cuiners i cuineres ens van preparar una espectacular varietat d’arrossos.

Volem agrair a totes les persones que han fet possible la celebració i organització d’aquest concert i que cada mes de març ompli el barri de música per celebrar l’arribada de la nostra festa.