El passat diumenge, 22 de setembre, les que van brillar més que ningú van ser les components de la Cort d’Honor Infantil i la fallera major infantil de Dénia, Martina Gimeno, al seu acte d’exaltació.

Martina va comptar amb l’afecte de les falles de Dénia i dels representants d’Alzira, Gandia, Borriana, Torrent, Sueca, Jumilla, Sant Vicent del Raspeig, Elda, Elx i Alacant, així com amb el suport de Sara Larrazábal, fallera major infantil de València 2019.

La xiqueta Carla Vinaroz va ser l’encarregada de presentar l’acte en el qual els somnis van complir un paper especial. Les components de la cort – Alicia Guardiola, Maria Ots, Alma Miralles, Yaiza Serrano, Lucía Berruti i Cynthia Sendra- van ser rebudes pel president per, tots junts, donar la benvinguda a Martina Gimeno.

L’alcalde de Dénia el va lliurar la joia i el nomenament i tot seguit va prendre la paraula Juan Céspedes, encarregat de l’exaltació de Martina. Céspedes, faller de pro, va recordar l’estreta relació que l’uneix a Martina i la seva família des que l’any passat capitanearan la comissió de la falla Diana. Comparant-la amb la música, Juan Céspedes va emocionar els assistents i especialment a la protagonista del matí amb les seues paraules.