ENTREVISTES AL MÓN QUE ENVOLTA LES FALLES

0
114

Des de la Delegació de Premsa i Mitjans de Comunicació de Junta Local Fallera Dénia s´ha organitzat una sèrie d´entrevistes a totes aquelles persones/sectors que s´han vist perjudicats per la pandèmia de la Covid-19 i que, una vegada anunciada l´ajornament de les Falles 2021, hem de seguir lluitant per poder salvar el sector en la mesura que ens siga possible.

Ajornar les falles no significa que hem de deixar de comunicar-nos entre nosaltres i entre les comissions. Entrevistes que es realitzaran tant a peu de carrer, complint amb totes les mesures de seguretat (mans, distància i mascareta), com per aplicacions online, és a dir, Skype o Zoom.

Més prompte que tard podreu veure-les penjades a la nostra Web la qual en aquestos moments es troba en procés d´actualització i renovació a tots els nivells. Entrevistarem a les nostres FFMM de Dénia, President de JLF, autoritats locals, floristes, pirotècnics, empreses d´indumentària valenciana, empreses d´imatge i video, artistes de falles infantils, artistes de falles grans, membres de bandes de música, etc.

Animen a tots que ens vegeu, però sobretot, des de de les vostres llars, perquè en aquestos moments és l´única solució per tal de combatre el virus i la seua propagació. Aprofitem l´ocasió per a enviar un missatge d´esperança i il-lusió a tot el món faller, per tal de que no s´apague la flama dels vostres cors, ressorgirem.