Falla Les Roques

0
420

Aquest passat diumenge vam tindre l’honor , de presentar a tothom ,el que es el nostre llibret Foc i Flama 2019 “Idees de colors”.

Es un llibret que parla sobre una de les tasques més boniques que tenim en la nostra festa fallera: les carrosses.

Es un idea sorgida per la proposta del nostre president ,que volia que li donarem visibilitat aquesta festa que comporta molta feina i dedicació ,que en tant sols dos o tres mesos fan o fem que isquen al carrer autentiques obres d’art.

Per aquest llibret hem volgut comptar amb l’ajuda d’algunes persones, que saben ben be el que es treballar a destall i fer que eixes idees expressades en un esbós es facen realitat.

Hem contat amb la col·laboració de Joan Felip , per a que ens contarà d’on va sorgir la idea de la desfilada.

També amb dos artistes carrossers fallers , Jose A. Moya i  Jose Gallo, que ens han parlat de la tasca de confeccionar un esbós i de l’evolució que hi hagut en aquestos anys, en relació a materials i elements que s’utilitzen hui en dia.

I com no ens queda la il·luminació, que daixò hem parlat en  Antonio Rosselló faller de a nostra comissió i encarregat de la il·luminació de les nostres carrosses .

També hem contat amb la ajuda de Lorena Paris per parlar de les comparses i disfresses i to lo que envolta.

Presentem un llibret diferent, ameno, divertit i res convencional!

Desde aquestes línies volem agrair-vos la vostra col·laboració per a formar el que es el nostre llibret i com no a les nostres delegades de llibret per la seua tasca , GRACIES!!

A mes a mes agrair la presencia de la Fallera Major Infantil de Denia Neus Suarez.

Desprès de la presentació del Llibret vam gaudir d’una espectacular “degustació d’Arrossos” de la ma de Isabel i Eusebio, de segur que repetirem!

Sumant al 2019 | Falla Les Roques