POLP GUISAT DEL SURDO

El passat diumenge, Josep Miquel Bolufer, El Surdo, va preparar al nostre casal un plat que cada any és tot un èxit, polp guisat. Quasi quan s’acaba l’exercici faller, aquest dinar és com un senyal que ens anuncia que les falles ja s’aguaiten i si ho pensem bé, podem esbrinar la seua olor i fins i tot el seu especial sabor mariner. El nostre casal es va omplir de gom a gom, perquè ningú volia perdre’s aquest exquisit menjar que el Surdo cuina com ningú i que requereix una preparació elaborada i experta. En acabar, els màxims càrrecs de la comissió marinera van saber agrair al nostre Josep Miquel, el seu saber fer, no és d’estranyar que tinga el títol d’exemplar i notable.

JORNADA CULTURAL

Dissabte 3 de febrer, obrirem de nou les portes del casal de bat a bat, per a realitzar una jornada cultural, que cada any coordina Joan Felip Sala i Ahuir. L’acte es dividirà en dos parts, a les 16,15 hores, els càrrecs infantils, Aitana Montero i Ferran Peris, recepcionaran als assistents. La primera part estarà dedicada als més menuts, amb un col·loqui entre la xicalla i el grup júnior de la falla, on s’intercanviaran punts de vista diferents. A continuació la delegació infantil oferirà una ponència sobre “mares i xiquets, xiquets i mares”. Aquesta primera part finalitzarà amb un berenar. A partir de les 19 hores, la jornada estarà dedicada als adults, en ella participaran Joan Felip Sala, així com el Secretari de Junta Local Fallera, Salvador Llorens, la delegada de protocol Lorena París així com Agustín Piera i Juan José Ivars de la Federació de les Falles d’especial d’Alzira. En acabar se servirà un vi d’honor i desprès hi haurà un sopar.

 

TAST DE VI

 

La setmana pròxima, concretament el dissabte 10 de febrer, el nostre casal es convertirà en un lloc on podrem gaudir del plaer de tastar vi. Com és habitual per aquestes dades la Falla Baix la Mar prepara un tast, aquesta vegada amb la col·laboració de la Bodega Antonio Arraiz. Mala Vida, Vividor i Cava-Sutra, són alguns dels caldos que acompanyaran un menú que de segur conquistarà als comensals. No s’ho poden perdre, perquè si ho fan, de segur ho lamentaran.