FALLA BAIX LA MAR

COL·LABORACIONS SOLIDÀRIES

N’hi ha coses que les falles realitzen de manera automàtica cada any. Enguany la Fallera Major de la Falla Districte Marítim Baix la Mar, Núria Ivars Cardona, ha volgut introduir un canvi en l’organització i destí del tradicional obsequi que com a màxim càrrec de la Falla realitza a la comissió.

El passat 8 de gener, Núria Ivars va acudir a la seu de les associacions, a l’avinguda Campo Torres on cada dimecres es reuneix l’associació AMUNT CONTRA EL CÀNCER i li va fer entrega d’una aportació econòmica per cadascuna de les polseres que repartirà com a present amb motiu de la seua presentació, en les què consta que amb aquest detall es col·labora amb la investigació del càncer. Núria va explicar que com a fallera major va considerar que al llarg de l’any es realitzen determinades despeses que no sols han de tenir un sentit festívol sinó que poden anar més enllà i realitzar accions solidàries. Va madurar la idea i finalment va realitzar aquesta iniciativa. Per a Núria, aquest és un primer pas i anima a tothom  a proposar accions similars. Entre totes i tots farem possible un món millor i les falles tenen moltes maneres de dur-ho a terme.

Per altra banda, des de l’associació AMUNT CONTRA EL CÀNCER es van manifestar agraïdes per aquesta col·laboració, aplaudint la iniciativa.

ESPECTACLE INFANTIL

La Falla Baix la Mar va organitzar dissabte 28 de desembre al Saló d’Actes de la Casa de la Cultura de Dénia, un espectacle Nadalenc en el qual la xicalla marinera es va implicar al màxim, representant una funció teatral, acompanyada de balls que va fer les delícies de grans i menuts.

Des de la Falla Baix la Mar s’ha agraït a totes les persones que amb la seua col·laboració va fer possible aquest acte i molt especialment a Jaume Pérez, delegat de cultura de la Comissió Marinera, Rosario Guardiola, Mayca Ramos, Alfredo Comes, Isabel Comes i Juanjo Ivars de Vídeo Zoom, perquè sense les idees i implicació de tots ells, haguera estat impossible dur a terme aquest espectacle nadalenc, que va tenir molt d’èxit.

 
 

COLABORACIONES SOLIDARIAS

Hay cosas que las fallas realizamos de manera automática. Este año la Fallera Mayor d ela Falla Distrito Marítim Baix la Mar, Núria Ivars i Cardona, ha querido introducir un cambio en la organización y destino del tradicional obsequio que como máximo cargo de la Falla realiza a la comisión.

El pasado 8 de enero, Núria Ivars acudió a la sede de las asociaciones, en la avenida Campo Torres donde el miércoles se reunía la asociación AMUNT CONTRA EL CÁNCER y le hizo entrega de una aportación económica por cada una de la pulseras que repartirá como presente con motivo de su presentación, y en las que consta que con este detalle se colabora con la investigación del cáncer. Nuria explicó que como fallera mayor consideró que a lo largo del año se realizan determinados gastos que no sólo han de tener carácter festívolo, sino que también pueden ir más allá y realizar acciones solidarias. Maduró la idea y finalmente llevó a cabo esta iniciativa. Par Núria, este es el primer paso y anima a todo el mundo a que proponga acciones similares. Entre todas y todos haremos posible un mundo mejor y las fallas tiene muchas maneras de llevarlo a cabo.

Por otra parte, desde la asociación AMUNT CONTRA EL CÁNCER se manifestaron agradecidas por esta colaboración y aplaudieron la iniciativa.

ESPECTÁCULO INFANTIL

La Falla Baix la Mar organizó el pasado sábado 28 de diciembre en el Salón de actos de la Casa de la Cultura de Dénia, un espectáculo navideño, en el que los más pequeños se implicaron al máximo, presentando una función teatral acompañada de bailes que hicieron las delíceas de grandes  y pequeños.

Desde la Falla Baix la Mar se ha agradecido a todas las personas que con su colaboración hizo posible este acto, y, muy especialmente a Jaume Pérez, delegado de cultura de la Comisión Marinera, Rosario Gaurdiola, Mayca Ramos, Alfredo Comes, Isabel Comes y Juan Jo Ivars de Vídeo zoom porque sin las ideas e implicación de todos ellos, hubiera sido imposible llevar a cabo este espectáculo