El passat cap de setmana el casal de Baix la Mar va tenir un gran nombre d’esdeveniments fallers. Divendres van realitzar un sopar que van preparar Franc Peris i Rubén Flores, uns entrepans d’hamburguesa amb creïlles a l’estil pobre. Aquests sopars són l’excusa perfecta per reunir-se i passar una estona agradable. A més a més, els entrepans estaven boníssim i d’ells van donar bon compte els fallers i falleres que es van quedar a sopar amb nosaltres.

Dissabte, la xicalla marinera tenia una cita ineludible, berenar infantil. El motiu estava ben clar, perquè el nostre president Ferran Peris, complia 9 anys i calia celebrar-ho com cal. Els més menuts ho van passar molt bé, perquè la nostra casa és el lloc perfecte per a fer jocs i gaudir.

 

Diumenge al casal de la Falla Baix la Mar al carrer del Pont es va realitzar la presentació de l’esbós infantil de la falla que plantarem al carrer Sanchis Guarner al mes de març de 2018. Van presidir l’acte els nostres càrrecs Maria Giner, Ferran Peris i Aitana Montero, acompanyats per l’artista del monument Enric Ginestar. La falla porta per lema ESSÈNCIES. Un monument que ens mostrarà olors, fragàncies i essències, olors dolces i dolentes que faran de la falla infantil una fragància única al món.

Ferran i Aitana van fer els honors i van desvetllar l’esbós, a continuació Enric Ginestar va fer una explicació del seu treball. Van acudir a l’acte les Falleres Majors de Dénia Melani Rojas i Carla Vinaroz, així com la nostra representant a la Cort d’Honor de la Fallera Major Infantil, Sara Sendra, acompanyades pel Vicepresident de Junta Local Fallera Jaume Bertomeu.

En acabar la presentació va tenir lloc un dinar que va congregar a gran nombre de comensals. Aquesta vegada els cuiners van ser Sisco Perles i José Navarro qui ens van preparar una exquisida fideuada de foie, tot un plaer per als paladars més exigents.

A la vesprada, es va realitzar una visita al taller de l’artista infantil Enric Ginestar, on van poder veure moltes de les peces que lluiran amb força al carrer quan la primavera il·lumine la Ciutat de llum i color.