FALLA BAIX LA MAR

JORNADES CULTURALS

La Falla Baix la Mar ha preparat la celebració de les jornades culturals falleres que tindran llocs al casal del carrer del Pont els dies 16, 18, 20 i 22 de novembre de 2019. La programació començarà dissabte vinent a les 19 hores, sota el títol “Monuments, Artistes i Viceversa” amb les intervencions dels artistes Josep Sanchís i Enric Ginestar. Dilluns 18 de novembre, a les 20,00 hores parlarem “d’igualtat i diversitat” amb les intervencions de Javier Scotto di Tella, Regidor d’Igualtat i Protecció Ciutadana, Mar Reus, Filòloga, Maria Giner i Mar Moncho, delegades d’Igualtat de la Falla Baix la Mar. Dimecres 20 de novembre, el casal del carrer del Pont s’obrirà per als més menuts a les 18 hores,  amb activitats sota el títol “Educant en la diversitat” a càrrec de Maria Chornet Berruti, pedagoga.

La cloenda tindrà lloc el divendres 22 de novembre a les 20 hores. El tema triat serà Retrospectiva històrica de les Falles a Dénia, on intervindran Rafa Rozalén, Antonio Cuartero, Bruno Moreno, Abel Miralles, José Rafael Pérez, Valentín Alcalá, Miguel García de la Reina, Adrián Asunción, Samuel Buigues i Joan Felip Sala.

Amb aquesta ja són 6 les edicions que la Falla Baix la Mar programa de les jornades culturals falleres que coordina En Joan Felip Sala i Ahuir i recolza la delegació de cultura de la Falla Baix al Mar que lidera  Jaume Pérez Puig. Des d’aquestes línies volem convidar a tothom a vindre al casal del carrer del Pont per a participar en aquetes xerrades perquè estimem la festa i sentim orgull d’allò que fem, amb la consciència de voler millorar-la. Quin siga el teu punt de vista ens importa, vine i conta’ns què penses de les Falles.

JORNADAS CULTURALES

La Falla Baix la Mar ha preparado la celebración de las jornadas culturales falleras que tendrán lugar en el casal de la Calle Pont los días 16, 18, 20 y 22 de noviembre de 2019. La programación comenzará el próximo sábado a las 19 horas, bajo el título “Monumentos, artistas y viceversa” con las intervenciones de los artistas Josep Sanchís y Enric Ginestar. El lunes 18 de noviembre, a las 20 horas, hablaremos de igualdad y diversidad con las intervenciones de Javier Scotto di Tellla, Concejal de Igualdad y Protección Ciudadana, Mar Reus, Filóloga, María Giner y Mar Moncho, delegadas de igualdad de la Falla Baix la Mar. El miércoles 20 de noviembre, el casal de la calle Pont abrirá para los más pequeños a las 18 horas, con actividades bajo el titulo “Educando en la diversidad” a cargo de María Chornet Berruti, pedagoga.

El cierre tendrá lugar el 22 de noviembre a las 20 horas. El tema elegido es Retrospectiva histórica de las Fallas de Dénia, en la que intervendrán Rafa Rozalén, Antonio Cuartero, Bruno Moreno, Abel Miralles, José Rafael Pérez, Valentín Alcalá, Miguel García de la Reinta, Adrián Asunción, Samuel Buigues y Joan Felip Sala.

Con esta ya son 6 las ediciones que la Falla Baix la Mar programa de las jornadas culturales falleras que coordina Joan Felip Sala i Ahuir y apoya la delegación de cultura de la falla Baix la Mar que lidera Jaume Pérez Puig. Desde estas líneas queremos invitar a todo el mundo a acudir al casal de de la calle Pont para participar en estas charlas porque amamos la fiestas y sentimos orgullo de lo que hacemos, con la conciencia de querer mejorarla. Cual sea tu punto de vista nos importa, ven y cuéntanos qué piensas de las Fallas.