Sense dubte el moment de la presentació dels càrrecs de Baix la Mar és un dels esdeveniments més importants que es viuen intensament.

El diumenge 2 de desembre va tenir lloc la Presentació d’Alicia Guardiola Morera com a Fallera Major Infantil, acompanyada pel President Infantil Pepe Blanquer Ramos i de la xicalla marinera. El lema de la presentació, TOTS DE FESTA, ens va traslladar al moment en què la primavera esclata, fent un repàs sobre com es viu en diferents parts del món. Aquest acte va estar presentat per la Fallera Alejandra Pastor Gavilá, una tasca que va desenvolupar de manera exquisida, mostrant seguretat i saber estar a un escenari molt vistós, on ella representava a una primavera captivadora i encisadora. L’artista de la presentació va ser María Rosario Guardiola Hostalrich i a partir de la seua idea i guió, la presentació va prendre forma gràcies a la col·laboració de Laura Casado, qui va dissenyar la vestimenta d’Alejandra, així com  Laura Mallorquín, qui va idear els tocats i també va participar en la confecció de l’aparador. L’execució de l’escenari va estar a càrrec dels incansables membres de la  delegació d’artística de la Falla Baix la Mar.

La presentació de la Fallera Major, Mayca Ramos Moll, va tenir lloc el divendres 7 de desembre, sota el lema ART EFÍMER, que pretén reivindicar el treball de les diferents comissions falleres com un art en sí mateix, de què paga la pena gaudir; no sols dels monuments, que són l’eix central, sinó també les carrosses de Dénia, les comparses o les mateixes presentacions falleres. L’acte va estar presentat per la fallera Gema Baeza Ibáñez, que com una gran mecenes va realitzar un treball excel·lent a l’escenari, dirigint l’acte de manera excepcional, dominant a la perfecció la comunicació verbal i la no verbal. L’artista de la presentació va ser Laura Oltra Gil, qui va preparar el guió i disseny del decorat, executat amb mestressa per la delegació d’artística de la Falla Baix la Mar, un equip que practica l’esperit de treball en equip, coordinació i dedicació com ningú.

Ara que les nostres presentacions ja han passat, ara que ja hem viscut aquests moments amb estima i emoció, continuem navegant, el rumb està marcat.