PRESENTACIÓ PERGAMÍ I DINAR

El passat diumenge la Falla Baix la Mar va presentar el pergamí 2020 al seu casal del carrer del Pont. Com cada any, la comissió marinera posa en valor un objecte que, d’alguna manera, serà un record més de l’exercici faller. Enguany consisteix en una caixa elegantment presentada amb 8 fotografies extretes de l’arxiu municipal de Dénia, elegides per la seua relació amb el port i el barri mariner, i que venen a resumir 100 anys de la nostra Ciutat, on trobem des dels tranquils llaüts de l’època de postguerra, l’Esplanada Cervantes que comparteix espai entre palmeres i vaixells en construcció fins al desenvolupament del port, amb feines no sols de pesca, sinó també de transport comercial i de passatgers que ha convertit al Port de Dénia en un referent de la Mediterrània.

A l’acte de presentació del pergamí va acudir Safir Malonda, Fallera Major de Denia, acompanyada de la delegada d’agenda Raquel Martín, així com el pregoner 2020, Jaume Pérez Puig.

En acabar la presentació es va servir un dinar al casal. Per a aquesta ocasió es va estrenar una cuinera al comandament dels fogons mariners, la fallera Ana Castro Barroso que ens va delectar amb un plat amb molt de fonament, fesols amb cloïsses. Realment estava boníssim i no va sobrar res de res, perquè els comensal es van poder xuclar els dits amb un dinar tan espectacular. El seu saber fer va estar perfectament agraït amb el corresponent regal que li van fer els màxims càrrecs de Baix la Mar

TAST D’ENAMORAR-SE

Tot és possible a Baix la Mar, per aquest motiu la comissió marinera prepara un TAST DE VI que tindrà lloc el dissabte 15 de febrer a les 21,30 hores al casal del carrer del Pont, 14. Així que si vols viure un dissabte romàntic no ho dubtes i acudeix a Baix la Mar on la màgia pot sorgir en qualsevol moment, perquè tastar és un plaer del qual podràs gaudir mentre enamores als cinc sentits.

 

PRESENTACIÓN DEL PERGAMINO Y COMIDA

El pasado domingo la Falla Baix la Mar presentó el pergamino 2020 en el casal de la C/ Pont. Como cada año, la comisión marinera pone en valor un objeto que, de alguna manera, será un recuerdo más del ejercicio fallero. Este año consiste en una caja elegantemente presentada con 8 fotografías extraídas del archivo municipal de Dénia, elegidas por su relación con el puerto y el barrio marinero, que vienen a resumir 100 años de nuestra Ciudad, donde encontramos tranquilos “llauts”, la Explanada Cervantes que se disputa espacio entre palmeras y barcos en construcción hasta el desarrollo del puerto, con trabajos no solo de pesca, sino también de transporte comercial y de pasajeros que ha convertido al puerto de Dénia en un referente de la Mediterránea.

Al acto de presentación del pergamino acudieron Safir Malonda, Fallera Mayor de Dénia, acompañada por Raquel Martín, delegada de agenda, así como el pregonero 2020, Jaume Pérez Puig.

Al terminar la presentación se sirvió una comida en el casal. En esta ocasión se ha estrenado una cocinera al mando de los fogones marineros, la fallera Ana Castro Barroso que nos deleitó con un plato con mucho fundamento fabes con almejas. Realmente estaba buenísimo y no sobro nada de nada, porque los comensales se pudieron chupar los dedos con una comida tan espectacular. El saber hacer de Ana fue perfectamente agradecido con el correspondiente regalo que le ofrecieron los máximos cargos de Baix la Mar.

CATA PARA ENAMORARSE

Todo es posible en Baix la Mar, por este motivo la comisión marinera prepara la cata de vino que tendrá lugar el sábado 15 de febrero a las 21,30 horas en el casal de la calle Pont, 14. Así que si quieres vivir un sábado romántico no lo dudes y acude a Baix la Mar donde la magia puede surgir en cualquier momento, porque catar es un placer del que podrás disfrutar mientras enamoras a los cinco sentidos.