Falla Baix la Mar – TALLER DE MONES

0
115

El passat 26 d’abril, ens vam acomiadar de les Pasqües organitzant al casal del carrer del Pont, un taller de mones que va tenir un gran èxit. De la mà de la delegació infantil de la Falla Baix la Mar, la xicalla marinera va aprendre la tradicional manera de preparar aquest dolç esponjós que porta un ou dur al damunt. La comissió infantil va participar molt activament en aquesta activitat, buscant els ous que havien estat amagats fins a ser trobats pels ulls curiosos dels nostres fallerets i falleretes. A més a més van aprendre a pintar els ous, amb colors vistosos, que desprès decorarien les mones artesanals. Des de la Falla Baix la Mar volem agrair a la delegació d’infantils l’organització d’aquest taller que va omplir el nostre casal de gom a gom.

En acabar el taller, amb tant de cuinar, ens va obrir la ganeta de menjar, així que ens van quedar per a assaborir una excel·lent hamburguesa al més pur estil americà.

MAGAZINOS

El carrer Pont va canviant la seua configuració a poc a poc. Desprès de molts anys en els que enfront al nostre casal hi havia un solar en estat d’abandonament, ara obri les seues portes MAGAZINOS i nosaltres, com a bon veïnat que som els rebem amb alegria i fem els honors amb els nostres màxims càrrecs Juan Vi Lull i Núria Ivars, President i Fallera Major de Baix la Mar, que van gaudir d’aquest nou espai gastronòmic que irromp al nostre carrer i els desitgem una bona travessia.

DINAR I TARDEJAR

Dissabte 4 de maig,  el nostre casal obri les portes per a realitzar un dinar, concretament, pollastre al curri amb arròs blanc. Al comandament dels fogons de la nostra cuina estarà Jaume Bertomeu i el seu equip. No us podeu perdre una nova jornada gastronòmica marinera que obri les portes a una vesprada plena de bones sensacions. Ja saps, al nostre casal pots venir a dinar i també a tardejar.