El dissabte 12 de maig a la falla campaments vam celebrar el tradicional sopar d’acomiadament dels càrrecs 2018 i benvinguda als càrrecs 2019.
La comissió de la falla vam voler sorprendre als càrrecs anant a les seues respectives cases amb dos cotxes cedits per Auto Christian per recollir-los i portar-los al restaurant El Poligono. Com no podia ser d’una altra manera els fallers i falleres de Campaments ens vam voler fer de notar omplint els cotxes de globus morats i xiulant a l’arribada de cada casa.
Una vegada en el restaurant vam procedir a celebrar l’acte per acomiadar-mos dels càrrecs 2018 i donar la benvinguda als nous càrrecs de l’exercici 2018-2019.
En primer lloc, els càrrecs van voler fer-se uns detalls entre ells.
La nostra fallera Carmen Poveda no va voler perdre l’oportunitat de dedicar-li unes paraules d’acomiadament als quals han estat els nostres càrrecs en l’exercici 2017-2018. A més Aarón i Lucía van voler agrair amb un obsequi a les quals han estat les delegades infantils, Maido i Marisa.
D’altra banda, la nostra fallera Cristina Moll va dedicar unes paraules de benvinguda a Juan, Sandra, Christian i Sara i els càrrecs van voler regalar un obsequi a Carmen i Cristina per la delegació femenina.
Per finalitzar l’acte i acomiadar a Salva, Yoyo, Aarón i Lucía vam visualitzar un vídeo amb fotos de tots els moments del seu gran any!
Gràcies a tots els que van acudir i a Auto Christian per la cessió dels dos vehicles per a l’acte.