El passat diumenge 31 de març, a la Nau de l’Espai Fester, es van reunir fallers i amics per conéixer el secret millor guardat per a l’exercici 2019-2020: els càrrecs que encapçalaran la xicalla de Campaments.

A les 14:30 hores tots els assistents van gaudir d’un magnífic putxero, acompanyat de nervis i bromes, intentant endevinar qui serien els afortunats.

Finalitzat el dinar, després de tertúlies i recordant les passades falles, a les 17h de la vesprada, va donar inici l’acte conduït pel nostre secretari Dani Garcia, qui va cridar en primer lloc al nostre president 2020 Miguel Peiró que va rebre a Aina Garcia, la nostra fallera major.

A continuació els càrrecs del passat exercici van eixir per fer entrega del relleu. Seguidament el nostre secretari va agrair l’assistència de les Falleres Majors de Dénia, Neus Suárez i Amparo Petrie, que ens van acompanyar durant tota la jornada.

I tot seguit sota l’atenta mirada de tots els assistents va procedir a llegir l’acta que nomenava al president infantil, essent l’escollit Saúl Giménez Parra que no va dubtar un moment en eixir pel seu bastó de comandament.

Una vegada amb Saúl a càrrec de la comissió infantil, sentiren amb intriga el nom de la xiqueta que l’acompanyaria en aquesta nova aventura que els dos començaven. L’elegida era Noa Sanchis Cardona!

Finalment familiars i amics van felicitar als nous càrrecs, i així dóna inici un nou any faller il·lusionant, on seguim tots junts treballant per un exercici més sumar història.