Falla Les Roques

0
268

 

Des dels balcons de l’ajuntament , aquesta passat cap de setmana, les nostres màximes representants de les festa josefina, Melani i Carla i el pregó a càrrec de Manolo Catalán van cridar ven fort que Dènia ja esta en falles!

Que fallerets  i falleretes ixquen al carrer a tirar coets que gaudeixin  de estes setmanes que son les millors de tot l’any.

Posteriorment vam assistir al sopar de germanor, on l’ambient faller va ser inigualable , lo millor de la nit es que vam ser galardonats com a la millor exaltació infantil i un  Diploma de menció especial per l’originalitat de donar vida i protagonisme a la indumentaria Fallera.

Aquest  Dissabte dia 10 de Març el nostre barri tremolara per els mes de 10.000 globus que esclatarem , com ja es tradició la nostra globota es la mes gran de tota Denia , xiquets i majors esteu convidats a gaudir d’aquest dia , i per una estona jugar a ser pirotècnics. Tothom es ven rebut al  nostre barri vos esperem a les 17:30 en el nostre emplaçament on tot donara començament  a les 18:00, després  hi haurà berenar per als mes menuts !!

Tambe volem agrair a tots els col·laboradors per la seua tasca Gracies!