Falla Les Roques

0
180

La família moltes vegades sols admet la definició que engloba al familiars de sang o propers, però nosaltres coneguem un altre significat de família. Coneguem el ajuntar-nos per a fer festa, per a fer faena, per a fer carrossa…en definitiva coneguem el sentiment de ser una família sense tindre que estar baix el mateix significat.

El passat diumenge 28 d’Octubre , la comissió ens reunirem per a realitzar la tradicional foto de comissió; un dia on tots ens vegem i on compartim moments d’unió entre menudets i majors. Aquest dia assenyalat no podia estar exempt d’un gran dinar, que en aquest cas fou un deliciós cous-cous preparat pel nostre company Jose Candel i tot l’equip de grans ajudants que l’acompanyaven. I que ens pregunten si va quedar algo! Ni els ossets!

Ames a mes van tindre un berenar i taller  per a tots els infantils de la nostra comissió, i també tots els xiquets i xiquetes de la nostra barriada, que van acudir disfressats, van poder assistir  a una màster Class de com preparar el teu propi làtex Casero i derma wax per ha fer les ferides mes terrorífiques. Tots ells junts van recórrer el barri a crit de “truc o tracte” per a aconseguir caramels, mare meua quants van aconseguir!! . Des d’ací donem les gràcies a tots els veïns que van col·laborar a dibuixar un somriure en les caretes dels xicotets, l’any que ve més!!!

Sumant al 2019 | Falla Les Roques