Aquesta setmana passada els nostres màxims càrrecs de tota la xicalla roquera Iker i Alma  van començar la posta de les seues gales valencianes, van rebre a la comissió infantil i com és tradició, se’ls atorgà la joia a la Fallera Major infantil i el bastó de comandament al President infantil .

Van gaudir d’una vesprada en tots els xiquets i xiquetes de la nostra comissió.

El temps està ja apurant-se al màxim perquè aquest Diumenge 18 de Novembre es la nostra presentació on la nostra Fallera Major Infantil Alma Miralles Pedrós serà proclama i exalta com a la regina de tota la xicalla roquera , de segur que no s’oblidarà d’aquest dia ple de màgia i ho està esperant en nerviosisme ja que per fi el seu gran dia arriba.

A mes a mes tenim l’honor de anunciar que estem organitzant amb col·laboració de la regidoria de cultura de l’ajuntament de Dénia una gran gala de màgia familiar amb 3 mags que faran que passeu una vesprada divertida i amb molta màgia. L’acte serà el Dissabte 24 de novembre al saló d’actes del CEIP Llebeig a les 19:00 hores.

Les entrades podeu comprar-les el mateix dia de l’actuació, reservar-les al número de telèfon 633.630.696 enviant un whatsap o bé escrivint-nos per xarxes socials.

Sumant al 2019 | Falla Les Roques