Des de la plaça del consell , aquest passat cap de setmana, les nostres màximes representants de les festa josefina, Amparo i Neus i el pregó a càrrec de  Antonio Vargas van cridar ven fort que Dènia ja esta en falles!

Que fallerets i falleretes ixquen al carrer a tirar coets que gaudeixin de estes setmanes que son les millors de tot l’any.

Posteriorment vam assistir al sopar de germanor, on l’ambient faller va ser inigualable.

Aquest Dissabte dia 9 de Març el nostre barri tremolarà per els mes de 10.000 globus que esclatarem , com ja es tradició la nostra globotà es la mes gran de tota Denia , xiquets i majors esteu convidats a gaudir d’aquest dia , i per una estona jugar a ser pirotècnics. Tothom es ven rebut al nostre barri vos esperem a les 17:30 en el nostre emplaçament on tot donarà començament a les 18:00. Volem agrair a tots els col·laboradors per la seua tasca Gracies!

També aquest diumenge 10 de Març, després d’assistir a la Bandera del Oest, celebrarem el dia de Nomenaments i Recompenses acompanyant-lo amb un suculent Arròs amb fessols, penques i naps vos esperem a tots!

Sumant al 2019 | Falla Les Roques