La nostra falla continua fent història. Després de traure a la primera presidenta de la història de la falla -que continua amb la ja tradició d’empoderament de la dona al món faller, iniciat per Tere Vallalta en 2008-, ara la nostra presidencia infantil estarà representada per una xiqueta: Miriam Miralles. En el que respecta a la comissió gran de la nostra falla, ostentarà el càrrec de fallera major la jove Laura Villalba.

Miriam, que ja va ostentar el càrrec de fallera major infantil al any 2016, ha demostrat, assumint el repte, una gran valentia, de la que la nostra falla s’enorgulleix. Compartirà exercisi amb la nostra fallera major infantil d’enguany, Erika Delgado. Les dos, amigues des de fa molt de temps i companyes d’escola, no van ocultar la seua emoció al conèixer, ahir nit, aquesta notícia. Estem segur que les dos formaran un tandem perfecte i desenvoluparan els seus papers de representants amb il·lussió i ficant molt de cor.

Les quatre, grans amants de la festa, ja han deixat clar que aquest “no serà qualsevol any”. El seu lema “#FemHistòria”, no es llimitarà, segons expliquen, al fet de ficar en valor el paper de la dona a les Falles. Junt a un gran equip, que anirem coneixent als propers dies, tenen en ment un any en el que els xiquets i xiquetes de la falla, així com tota la gent del barri de Les Roques, jugaran, asseguren un rol fonamental.

Aprofitant aquestes línies, la nostra falla vol agraïr la seua espenta i coratge al emprende aquest camí, que ens porta a donar un pas endavant. Estarem ací, ben a prop d’elles, vivint el seu somni, que, sense cap mena de dubte, es el nostre. Amb elles #FemHistòria. Amb elles, caminem. Anem, xiques!