Quan l’inocencia i la tendresa s’ajunten en un sentiment… naixen dies com el viscut el passat cap de setmana al Centre Social de Dénia, on la nostra xicalla  va proclamar orgullosa, a la seua Fallera Major Infantil  per a l’exercici 2017/2018, la xiqueta Carla Miranda i Garcia.

Estava acompanyada per tota la seua comissió que la admirava com si d’una deessa es tractarà, i com no, amb la presència de nostre President Infantil, Marc Femenia i Garcia.

La banda que atorga el màxim càrrec del nostre districte va ser portada per el seu avi i el seu pare i l’exaltació va estar a càrrec de la seva tia , que a la vegada es la mare de nostre president infantil , que va dirigir paraules d’amor i complicitat entre el seu fill i la seua neboda, ens va explicar d’on eren les arrels dels dos que venen de família fallera i roquera.

Arribava el moment de dir unes paraules i molt emocionada , no va poder remeiar els nervis i les llàgrimes asomaben eixos ulls grans i expressius, que no podien seguir parlant  mes.

Volem agrair al equip d’artística , a la gent que a perdut un poc de temps per fer realitat el somni dels nostres xiquets, també a la gent que no es veu que esta entre bambalines com a tècnics de imatge i so;  i en especial a la nostra presentadora i fallera Míriam Miralles que ens va fer traslladar-nos a un conte ple de fantasia. També l’assistència de la Fallera Major Infantil de Dénia, Carla Vinaroz Giménez  i el Vicepresident de JLF, Jaume Bertomeu Català.

A més a més, dels nostres veïns i companys de tradició, els càrrecs de la Falla Convent de Pego .

A tots, GRÀCIES!

Fem Festa, Fem Barri, Fem  Les Roques 2018!