Falla Oeste – APARADORS I VISITA INDUMENTÀRIA

0
59

APARADORS I VISITA D’INDUMENTÀRIA

El passat dissabte 18 de gener, la Falla Oeste va celebrar una jornada d’allò més fallera. La comissió vaquera es va reunir les 19:30 h a la botiga d’Isa Bertomeu en la Plaça Oeste per a descobrir els aparadors, realitzats per la fallera Eli Ochoa, de les presentacions de les nostres Falleres Majors 2020. «Titelles a l’Oest» i «Equilibri» són els lemes triats per a les presentacions infantil i gran, respectivament.

Una vegada descoberts els aparadors, tots junts es van desplaçar de casa a casa per a veure la indumentària que lluiran els càrrecs 2020. En primer lloc, van visitar al president infantil Julio i a la fallera major infantil Noa, seguits de Pachús, la fallera major d’aquest exercici. Tots ells van deixar bocabadats als assistents amb la seua indumentària.

Després de les visites i per a finalitzar aquesta jornada fallera, la comissió vaquera va poder gaudir d’un fantàstic sopar en el Casal Pascual García i continuar amb el comboi per a l’arribada de les esperades presentacions 2020, els dies 24 de gener (gran) i 2 de febrer (infantil).

Cavalquem per la festa!

ESCAPARATES Y VISITA DE INDUMENTARIA

El pasado sábado 18 de enero, la Falla Oeste celebró una jornada de lo más fallera. La comisión vaquera se reunió a las 19:30h en la tienda de Isa Bertomeu en la Plaza Oeste para descubrir los escaparates, realizados por la fallera Eli Ochoa, de las presentaciones de nuestras Falleras Mayores 2020. “Titelles a l’Oest” y “Equilibri” son los lemas escogidos para las presentaciones infantil y grande, respectivamente.

Una vez descubiertos los escaparates, todos juntos se desplazaron de casa en casa para ver la indumentaria que lucirán los cargos 2020. En primer lugar, visitaron al presidente infantil Julio y a la fallera mayor infantil Noa, seguidos de Pachús, la fallera mayor de este ejercicio. Todos ellos dejaron boquiabiertos a los asistentes con su indumentaria.

Tras las visitas y para finalizar esta jornada fallera, la comisión vaquera pudo disfrutar de una fantástica cena en el Casal Pascual García y continuar con el comboi para la llegada de las esperadas presentaciones 2020, los días 24 de enero (grande) y 2 de febrero (infantil).

Cavalquem per la festa!