Arriben dos dels dies més esperats de tot l’exercici faller, arriben les presentacións de la comissió infantil i de la comissió gran 2018 de la Falla Oeste.

Aquestos son dies de nervis, de emoció, de sentiments i de gaudir per a les nostres Falleres Majors front a les inminents proclamacións com a màximes regines de les nostres comissions.

El 2 de Febrer és del Oeste. Divendres és el torn de proclamar, exaltar i presentar a Rosa Pastor i Sospedra com a Fallera Major 2018 de la Falla Districte Oeste en el seu 70 aniversari junt al President Vicent Montaner i Ivars. El Centre Social serà l’escenari idoni per a aquesta efemèride. La recepció d’autoritats i convidats serà a les 21:30h i l’acte donarà inici a les 22h.

Sota el títol “Mira-la… Ja està ací. Regina de la nit”, Rosa serà proclamada Fallera Major del Districte Oeste per a les Falles 2018 junt a la cort d’honor.

El 4 de Febrer és del Oeste. Diumenge serà el torn de proclamar, exaltar i presentar a Celia Llorens i Pina com a Fallera Major Infantil 2018 de la Falla Districte Oeste junt al President Infantil 2018 Aitor Taverner i Parada. Tots dos junt a la nombrosa xicalla vaquera seràn els protagonistes d’un acte que porta com a titol “Juguem a somiar” i que no deixarà a ningú indeferent. La recepció d’autoritats i convidats serà a les 12h i l’acte donarà inici a les 12:30h.

Podeu trobar més informació al nostre web fallaoeste.com i vos animem a comentar amb els coixinets #El2DeFebrerEsDelOeste i #El4DeFebrerEsDelOeste les nostres presentacions. Ara sí, arriben els dies de l’Oeste!