El passat dissabte 15 de febrer, la Falla Oeste va realitzar el seu tradicional ban faller per donar la benvinguda a les Falles 2020.

Les falleres Marina Llorens, Núria Vayá i Maria Vayá acompanyades per la música en directe del xicotet faller Martín Ivars, van ser les encarregades d’anunciar a tots els fallers l’arribada de les Falles 2020. Juntes van donar inici al compte enrere a través dels versos de l’escriptora Maria Ibars, on van exaltar la importància del Mediterrani a la nostra ciutat i, sobretot, en el monument que es plantarà el mes de març en la Plaça de l’Oeste.

Pots veure el vídeo complet en el següent enllaç (https://www.youtube.com/watch?v=zmyk14xuur0) o en el nostre canal de YouTube. Cavalquem per la festa!

BAN FALLER 2020

El pasado sábado 15 de febrero, la Falla Oeste realizó su tradicional “ban faller” para dar la bienvenida a las Fallas 2020.

Las falleras Marina Llorens, Núria Vayá y Maria Vayá acompañadas por la música en directo del pequeño fallero Martín Ivars, fueron las encargadas de anunciar a todos los falleros la llegada de las Fallas 2020. Juntas dieron comienzo a la cuenta atrás a través de los versos de la escritora Maria Ibars, donde exaltaron la importancia del Mediterráneo en nuestra ciudad y, sobre todo, en el monumento que se plantará en el mes de marzo en la Plaza del Oeste.

Puedes ver el vídeo completo en el siguiente enlace (https://www.youtube.com/watch?v=zmyk14XuuR0) o en nuestro canal de YouTube. Cavalquem per la festa!