El passat dijous 13 de febrer, la Falla Oeste va inaugurar el Casal Pascual García en les tradicionals visites de casals, on les falles i el Mediterrani van ser els protagonistes de la seua emocionant visita.

Enguany la comissió vaquera va presentar «Les Ones de la Mediterrània», una mirada contemporània que ressalta la importància que van tenir les dones més importants de la Mediterrània. Entre elles es troben Maria Ibars, Carmen Martí Polop, Raquel Payà, Teresa Pastor, Amparo Bosch, Maria Josefa Morand Cardona, Càndida Carbonell, Amparo Merle i Elena Morand. Elles, les nostres ones, han ajudat a construir la identitat de la nostra ciutat, una Dénia característica pel seu respecte, igualtat i esforç.

Aquestes falles acosta’t a conéixer el llenguatge de les ones de la mà de la comissió vaquera. Una lliçó d’amor per les falles i pel Mediterrani.

Pots vorer el vídeo complet en el següent enllaç (https://www.youtube.com/watch?v=jm3YDQWb0VY) o en el nostre canal de YouTube. Cavalquem per la festa!

CASAL ENGALANAT

El pasado jueves 13 de febrero, la Falla Oeste inauguró el Casal Pascual García en las tradicionales visitas de casales, donde las fallas y el Mediterráneo fueron los protagonistas de su emocionante visita.

Este año la comisión vaquera presentó “Les Ones de la Mediterrània”, una mirada contemporánea que resalta la importancia que tuvieron las mujeres más importantes de la Mediterránea. Entre ellas se encuentran Maria Ibars, Carmen Martí Polop, Raquel Payà,
Teresa Pastor, Amparo Bosch, Maria Josefa Morand Cardona, Càndida Carbonell, Amparo Merle i Elena Morand. Ellas, “nostres ones”, han ayudado a construir la identidad de nuestra ciudad, una Dénia característica por su respeto, igualdad y esfuerzo.

Estas fallas acércate a conocer “el llenguatge de les ones” de la mano de la comisión vaquera. Una lección de amor por las fallas y por el Mediterráneo.

Puedes ver el vídeo completo en el siguiente enlace (https://www.youtube.com/watch?v=jm3YDQWb0VY) o en nuestro canal de YouTube. Cavalquem per la festa!