El passat dissabte 29 de febrer, les Falles de Dénia 2020 van donar el tret d’eixida amb una jornada d’allò més fallera.

A les 19:30 h tots els fallers de la ciutat es van reunir en la Plaça del Consell per a donar inici a aquesta festa tan desitjada amb la tradicional crida de les Falleres Majors de Dénia i el pregó a càrrec de Jaume Pérez.

Posteriorment, a la carpa de Torrecremada, es va celebrar el Sopar de Germanor, on la comissió vaquera va aconseguir el 2n premi de presentació infantil amb «Titelles a l’Oest».

Des d’aquestes línies, volem agrair a totes i tots els fallers de la comissió vaquera que han col·laborat en tots els treballs i concursos fallers. A més, vos convidem a gaudir amb nosaltres del nostre gran Dia de la Bandera del Oeste, que es celebrarà el diumenge que ve 8 de març. Ja estem en falles!

CRIDA, PREGÓN Y GERMANOR

El pasado sábado 29 de febrero, las Fallas de Dénia 2020 dieron el pistoletazo de salida con una jornada de lo más fallera.

A las 19:30h todos los falleros de la ciudad se reunieron en la Plaza del Consell para dar inicio a esta fiesta tan deseada con la tradicional crida de las Falleras Mayores de Dénia y el pregón a cargo de Jaume Pérez.

Posteriormente, en la carpa de Torrequemada, se celebró el Sopar de Germanor, donde la comisión vaquera logró el 2º premio de presentación infantil con “Titelles a l’Oest”.

Desde estas líneas, queremos agradecer a todas y todos los falleros de la comisión vaquera que han colaborado en todos los trabajos y concursos falleros. Además, os invitamos a disfrutar con nosotros de nuestro gran Día de la Bandera del Oeste, que se celebrará el próximo domingo 8 de marzo. “Ja estem en falles!”