Com ja és tradició, el Dia de la Bandera de la Falla Oeste dona inici a la setmana de falles a la ciutat, celebrant-se una setmana abans de la planta dels nostres cadafals a la plaça.

Enguany tindrà lloc el proper diumenge 8 de març de 2020, dia de la dona. Per aquest motiu la nostra comissió vol rendir un homenatge als valors que representen aquest dia i per tant la mascletada preparada per a aquest dia serà especial com podran descobrir tots els presents.

En aquesta 48é jornada del Dia de la Bandera de la Falla Oeste retrem l’homenatge en honor a la Fallera Major de l’Oeste de l’exercici 2002, Patricia Ballester i Ladios.

Des de 1972 la Falla Oeste celebra aquest emotiu acte on els càrrecs de la comissió imposaran els corbatins acreditatius als estàndards i bandera de la falla, a més de les Falleres Majors de Dénia i també del regidor de Festes de l’Ajuntament de Dénia. A més, aquest any tindrem com a col·laboradors especials de la primera jornada de falles de Dénia 2020 al Centre Comercial Portal de la Marina.

El Dia de la Bandera de la Falla Oeste marcarà l’inici del compte enrere per als dies grans de les falles de Dénia. Per això, des d’aquestes línies, us convidem a totes i tots els fallers de les diferents comissions de la ciutat, ciutadans, visitants i amics a gaudir amb nosaltres d’aquesta emotiva jornada per a la comissió del barri de l’Oest.

Programa d’actes:

10.15 h: Concentració de la comissió de la Falla Oeste a la plaça i arreplegada de les seues Falleres Majors.

11.00 h: Recollida de les comissions en el següent ordre: Falleres Majors de Dénia, Junta Local, Roques, Darrere, Campaments, Camp-Roig, París Pedrera, Saladar, Diana i Port Rotes.

13.30 h: Imposició de corbatins a l’estàndard de l’Oeste.

14.00 h: Mascletada en la plaça de l’Oeste. Patrocina: Centre Comercial Portal de la Marina.

14.15 h: Cacauets, tramussos, vi i cervesa per a tots. Tot seguit dinar dels fallers al casal. Patrocina Falleres Majors Falla Oeste.

17.00 h: Berenar infantil.

17.00 h: Música casolana i parc infantil al carrer Montcada.

#BanderaOeste

DÍA DE LA BANDERA DE LA FALLA OESTE 2020

Como ya es tradición, el Día de la Bandera de la Falla Oeste da inicio a la semana de fallas de la ciudad, celebrándose una semana antes de la planta de nuestros monumentos en la plaza.

Este año tendrá lugar el próximo domingo 8 de marzo de 2020, día de la mujer. Por este motivo nuestra comisión quiere rendir un homenaje a los valores que representan este día y por tanto la mascletá preparada para este día será especial como podrán descubrir todos los presentes.

En esta 48º jornada del Día de la Bandera de la Falla Oeste rendiremos el homenaje en honor a la Fallera Mayor de la Oeste del ejercicio 2002, Patricia Ballester y Ladios.

Desde 1972 la Falla Oeste celebra este emotivo acto donde los cargos de la comisión impondrán las pajaritas acreditativas a los estándares y bandera de la falla, además de las Falleras Mayores de Dénia y también del Regidor de Fiestas del Ayuntamiento de Dénia. Además, este año tendremos como colaboradores especiales de la primera jornada de fallas de Dénia 2020 en el Centro Comercial Portal de la Marina.

El Día de la Bandera de la Falla Oeste marcará el inicio de la cuenta atrás para los días grandes de las fallas de Dénia. Por eso, desde estas líneas, os invitamos a todas y todos los falleros de las diferentes comisiones de la ciudad, ciudadanos, visitantes y amigos a disfrutar con nosotros de esta emotiva jornada para la comisión del barrio del Oeste.

Programa de actos:

10.15h: Concentración de la comisión de la Falla Oeste en la plaza y recogida de sus Falleras Mayores.

11.00h: Recogida de las comisiones en el siguiente orden: Falleras Mayores de Dénia, Junta Local, Roques, Darrere, Campaments, Camp-Roig, París Pedrera, Saladar, Diana y Port Rotes.

13.30h: Imposición de corbatines al estándar del Oeste.

14.00h: Mascletá en la Plaza de la Oeste. Patrocina: Centro Comercial Portal de la Marina.

14.15h: Cacahuetes, altramuces, vino y cerveza para todos. A continuación comida de los falleros en el casal. Patrocina Falleras Mayores Falla Oeste.

17.00h: Merienda infantil.

17.00h: Música casera y parque infantil en la calle Moncada.

#BanderaOeste