Falla Oeste – DIA DE LA BANDERA

0
332

El passat diumenge 8 de març la Falla Oeste va celebrar el seu tradicional Dia de la Bandera amb el qual dóna inici a la setmana de falles.

Enguany se celebrava la 48é jornada i amb motiu del Dia de la Dona, la Falla Oeste va voler homenatjar a totes les dones amb una mascletada especial que va lluir de color violeta. A més, es va rendir un homenatge a la Fallera Major de l’Oeste de l’any 2002, Patricia Ballester i Ladios.

Com és tradició, després de la imposició dels corbatins, tots els allí presents van poder degustar d’uns cacauets, tramussos, vi i cervesa que van servir per a obrir boca per al menjar, patrocinat per totes les Falleres Majors de la comissió.

Per a finalitzar el dia, els més menuts van poder gaudir d’un fantàstic berenar i d’inflables, mentre que els més majors van fer comboi amb la xaranga Cachorras Band.

Des d’aquestes línies, volem agrair al Centre Comercial Portal de la Marina, patrocinador d’aquest dia, per fer possible aquest acte tan especial per a la comissió vaquera. Cavalquem per la festa!

DIA DE LA BANDERA 2020

El pasado domingo 8 de marzo la Falla Oeste celebró su tradicional Día de la Bandera con la que da inicio a la semana de fallas.

Este año se celebraba la 48º jornada y con motivo del Día de la Mujer, la Falla Oeste quiso homenajear a todas las mujeres con una mascletá especial que lució de color violeta. Además, se rindió un homenaje a la Fallera Mayor del Oeste del año 2002, Patricia Ballester y Ladios.

Como es tradición, tras la imposición de los corbatines, todos los allí presentes pudieron degustar de unos cacahuetes, altramuces, vino y cerveza que sirvieron para abrir boca para la comida, patrocinada por todas las Falleras Mayores de la comisión.

Para finalizar el día, los más pequeños pudieron disfrutar de una fantástica merienda y de hinchables, mientras que los más mayores hicieron comboi con la charanga Cachorras Band.

Desde estas líneas, queremos agradecer al Centro Comercial Portal de la Marina, patrocinador de este día, por hacer posible este acto tan especial para la comisión vaquera. Cavalquem per la festa!