DINAR I BERENAR DE NADAL

El passat diumenge 22 de desembre la Falla Oeste va celebrar el seu tradicional Menjar de Nadal.

A les 13 h es van reunir en el Casal Pascual García per a gaudir d’una jornada nadalenca. Els allí presents van poder degustar una fantàstica fideuà de foie patrocinada pels amics del president. I a la vesprada, per a continuar amb el comboi, van comptar amb l’actuació de la Xaranga Cachorras Band.

A més, per als més menuts de la comissió, va haver-hi un fantàstic berenar d’allò més nadalenc: xocolatada amb coca. I van tenir la visita màgica del Pare Noel, qui va anar a recollir totes les cartes de la xicalla vaquera.

Bones festes i Bon Nadal!

COMIDA Y MERIENDA DE NAVIDAD

El pasado domingo 22 de diciembre la Falla Oeste celebró su tradicional Comida de Navidad.

A las 13h se reunieron en el Casal Pascual García para disfrutar de una jornada navideña. Los allí presentes pudieron degustar una fantástica fideuá de foie patrocinada por los amigos del presidente. Y por la tarde, para continuar con el comboi, contaron con la actuación de la Charanga Cachorras Band.

Además, para los más pequeños de la comisión, hubo una fantástica merienda de lo más navideña: coca con chocolate. Y tuvieron la visita mágica de Papá Noel, quien fue a recoger todas las cartas de la “xicalla” vaquera.

¡Felices fiestas y Feliz Navidad!