DINAR DE NADAL

Com ja és tradició, el pròxim diumenge 22 de desembre, la Falla Oeste celebrarà el seu tradicional Dinar de Nadal.

A partir de les 13 h vos esperem al Casal Pascual García, per tal de gaudir d’una fantàstica fideuà de foie patrocinada pels amics del president. El preu del menjar serà de 12 € per als adults i 6 € per als xiquets. A més, per a amenitzar la vesprada i continuar amb el comboi, comptarem amb l’actuació de la Xaranga Chachorras Band.

A més, a partir de les 18 h, els més menuts de la comissió podran gaudir d’un fantàstic berenar d’allò més nadalenc: una xocolatada amb coca. On també comptarem amb una visita màgica i molt especial, així que no oblides portar la teua carta per al Pare Noel!

No pots faltar. T’esperem!

COMIDA DE NAVIDAD

Como ya es tradición, el próximo domingo 22 de diciembre, la Falla Oeste celebrará su tradicional Comida de Navidad.

A partir de las 13h os esperamos en el Casal Pascual García, para disfrutar de una fantástica fideuá de foie patrocinada por los amigos del presidente. El precio de la comida será de 12€ para los adultos y 6€ para los niños.

Además, para amenizar la tarde y continuar con el comboi, contaremos con la actuación de la Charanga Cachorras Band. Además, a patir de las 18h, los más pequeños de la comisión podrán disfrutar de una fantástica merienda de lo más navideña: coca con chocolate. Donde también contaremos con una visita mágica y muy especial, así que ¡no olvides traer tu carta para Papá Noel!

No puedes faltar. ¡Te esperamos!