Falla Oeste – EXPOSICIÓ NINOT

0
220

Així són els ninots de la Falla Oeste per a l’exposició de les Falles de Dénia 2020. Ja podeu gaudir al centre d’art l’Estació dels grups expositius que els nostres artistes presenten per a les falles del proper mes de març.

Per a la falla infantil, Borja Lorente presenta «Somie amb un món…» El ninot tracta sobre l’imaginàrium de totes i tots aquells que volem un món amb uns valors justos. Uns valors que necessitaríem per aconseguir un món perfecte, idees que han de ser fonamentals des de ben menudes i menuts per tal d’arribar a un món millor en un futur.

Per a la falla gran, Palacio i Serra conten aquest any amb el disseny del nostre faller Valentín Alcalà. Els artesans presenten «El llenguatge de les ones és d’entendre universal» i en ell podem gaudir de la mediterrània representada per dues persones que miren encisades el fons de la mar. Un fons que es veu amenaçat però que entre totes i tots anem a cuidar-lo i no maltractar-lo.

Podeu veure el disseny dels ninots al nostre web (www.fallaoeste.com). Gaudiu-los!

NINOTS 2020

Así son los muñecos de la Falla Oeste para la exposición de las Fallas de Dénia 2020. Ya podéis disfrutar en el centro de arte La Estación de los grupos expositivos que nuestros artistas presentan para las fallas del próximo mes de marzo.

Para la falla infantil, Borja Lorente presenta «Somie amb un món…» El muñeco trata sobre el imaginàrium de todas y todos aquellos que volamos un mundo con unos valores justos. Unos valores que necesitaríamos para conseguir un mundo perfecto, ideas que tienen que ser fundamentales desde muy pequeñas y pequeños para llegar a un mundo mejor en un futuro.

Para la falla grande, Palacio y Serra cuentan este año con el diseño de nuestro fallero Valentín Alcalà. Los artesanos presentan «El llenguatge de les ones és d’entendre universal» y en él podemos disfrutar de la mediterránea representada por dos personas que miran el fondo del mar. Un fondo que se ve amenazado pero que entre todas y todos vamos a cuidarlo y no maltratarlo.

Podéis ver el diseño de los muñecos en nuestra página web (www.fallaoeste.com). ¡Disfrutadlos!