Falla Oeste – PREMI LLIBRET 2020

0
321

“Mare Nostrum” guanya el Premi 32é de la Generalitat Valenciana

Com bé porten fent des de fa tres anys, la Delegació de Llibret de la Falla Oeste ha participat en els Premis de Llibret de la Generalitat Valenciana. «Mare Nostrum», llibret 2020, ha aconseguit el Premi 32é de la Comunitat Valenciana, millorant així, tots els resultats dels anys anteriors. A més, la Falla Oeste es converteix un any més en la comissió que obté millor premi de llibret de la ciutat de Dénia.

Des d’aquestes línies, volem felicitar i donar l’enhorabona a la Falla Saladar pel seu Premi 77é. També agrair a totes i tots el que heu fet possible la realització del nostre llibret i amb això continuar formant part de la cultura festiva de les Falles. Cavalquem per la festa!

“Mare Nostrum” gana el Premio 32º de la Generalitat Valenciana

Como bien llevan haciendo desde hace tres años, la Delegación de Llibret de la Falla Oeste ha participado en los Premios de Llibret de la Generalitat Valenciana. “Mare Nostrum”, llibret 2020, ha conseguido el Premio 32º de la Comunidad Valenciana, mejorando así, todos los resultados de los años anteriores. Además, la Falla Oeste se convierte un año más en la comisión que obtiene mejor premio de llibret de la ciudad de Dénia.

Desde estas líneas, queremos felicitar y dar la enhorabuena a la Falla Saladar por su Premio 77º.  También agradecer a todas y todos lo que habéis hecho posible la realización de nuestro llibret y con ello continuar formando parte de la cultura festiva de las Fallas. Cavalquem per la festa!