El diumenge 17 de febrer és la data triada per a la presentació al públic del llibret faller de la nostra comissió per a les falles 2019. Aquesta presentació tindrà lloc a les 13 h en la Sala del Castell de Dénia.

En aquesta presentació, els delegats de cultura i llibret de la comissió exposaran el llibret que han confeccionat per a la comissió. Una aposta innovadora sota el títtol «D», que vol trencar amb els esquemes establits fins ara en el món dels llibrets i aportar-li un toc de frescor als llibrets temàtics de falles. Amb més de trenta col·laboracions de renom, la Falla Oeste continua apostant per la cultura i en ella estan depositades totes les il·lusions novament, com cada any.

Esperem a totes les falleres i fallers i amants de les lletres falleres a assistir a aquest acte de presentació així com al posterior dinar que tindrà lloc al casal faller Pascual García, en finalitzar la presentació al castell, i que podeu apuntar-vos a través del nostre web, xarxes o al telèfon 606 651 842 (Gemma).

Cavalquem per la festa!