Falla Oeste – PRESENTACIÓ FALLERA MAJOR 2020

0
53

PRESENTACIÓ DE LA FALLERA MAJOR 2020

El divendres 24 de gener va ser el dia elegit per presentar a Maria Jesús Pastor com a Fallera Major 2020 de la Falla Oeste, acompanyada per Álex Salmerón com a President 2020.

L’equilibri va ser el fil conductor de la nit. Perquè equilibri i harmonia han d’anar de la mà perquè tot funcione. L’equilibri de la vida, però també de la festa, de la festa de les falles. Produir, gaudir i compartir, tres conceptes claus per aconseguir l’equilibri que vam descobrir en aquesta nit tan especial.

L’acte va estar conduït per les falleres Inma Pastor i Laura Rubio, un acte que va començar amb l’entrada de Álex, on el seu amic Toni li va fer entrega del bastó de President. A continuació ens va dedicar unes paraules i seguidament va ser el torn de la nombrosa cort d’honor que acompanya a la nostra fallera major. L’escenari es va omplir de color i alegria per arribar a un dels grans moments de la nit, l’equilibri perfecte amb l’eixida de Maria Jesús, màxima representant de la nostra comissió aquest 2020.

A més, en aquesta nit tan especial vam comptar amb la presència dels màxims representants de la nostra falla germana, la Falla Plaça Prado de Gandia.

Una vegada imposada la banda per part dels càrrecs 2019, l’emoció se’n va empoderar de la nit, ja que Paula Molina i Cecilia Pastor, amigues de Maria Jesús, van ser les encarregades de fer-li l’exaltació que va emocionar i molt a la nostra fallera major.

Des d’aquestes línies, volem donar les gràcies a totes i tots els que feu possible que la nostra comissió continue fent gala del seu nom, de la seua trajectòria, del que suposa ser i pertànyer a la millor falla de la ciutat: ser de la Falla Oeste. Cavalquem per la festa!

PRESENTACIÓN DE LA FALLERA MAYOR 2020

El viernes 24 de enero fue el día elegido para presentar a Maria Jesús Pastor como Fallera Mayor 2020 de la Falla Oeste, acompañada por Álex Salmerón como Presidente 2020.

El equilibrio fue el hilo conductor de la noche. Porque equilibrio y armonía tienen que ir de la mano para que todo funcione. El equilibrio de la vida, pero también de la fiesta, de la fiesta de las fallas. Producir, disfrutar y compartir, tres conceptos claves para conseguir el equilibrio que descubrimos en esta noche tan especial.

El acto estuvo conducido por las falleras Inma Pastor y Laura Rubio, un acto que empezó con la entrada de Álex, donde su amigo Toni le hizo entrega del bastón de Presidente. A continuación nos dedicó unas palabras y seguidamente fue el turno de la numerosa corte de honor que acompaña a nuestra fallera mayor. El escenario se llenó de color y alegría para llegar a uno de los grandes momentos de la noche, el equilibrio perfecto con la salida de Maria Jesús, máxima representante de nuestra comisión este 2020.

Además, en esta noche tan especial contamos con la presencia de los máximos representantes de nuestra falla hermana, la Falla Plaza Prado de Gandia.

Una vez impuesta la banda por parte de los cargos 2019, la emoción se apoderó de la noche, ya que Paula Molina y Cecilia Pastor, amigas de Maria Jesús, fueron las encargadas de hacerle la exaltación que emocionó y mucho a nuestra fallera mayor.

Desde estas líneas, queremos dar las gracias a todas y todos los que hacen posible que nuestra comisión continúe alardeando de su nombre, de su trayectoria, del que supone ser y pertenecer a la mejor falla de la ciudad: ser de la Falla Oeste. Cavalquem per la festa!