PRESENTACIÓ DE LA FALLERA MAJOR INFANTIL 2020

El passat diumenge 2 de febrer la Falla Oeste va presentar a Noa Dacosta Mud com a Fallera Major Infantil 2020, acompanyada per Julio Ausina Mut com a President Infantil 2020.

Les titelles van ser el fil conductor de l’acte, presentat per la fallera de la «xicalla» vaquera, Celia Llorens, al costat de la seua gran amiga Roseta, una titella. Juntes van donar inici a l’acte amb l’entrada de Julio, on dos amics li van fer lliurament del bastó que li acredita com a President Infantil i, a continuació, ens va dedicar unes paraules. Seguidament va ser el torn de la nombrosa, alegre i simpàtica cort d’honor infantil que acompanyarà als nostres càrrecs durant el seu regnat. Finalment, l’escenari es va omplir de color i alegria per a arribar a un dels grans moments del dia, la sortida de Noa com a màxima representant de la comissió infantil 2020.

A més, en aquesta cita tan especial van comptar amb la presència dels màxims representants infantils de la nostra falla germana, la Falla Plaza Prado de Gandia.

Una vegada imposada la banda per part dels càrrecs 2019, l’emoció es va apoderar del dia, ja que Zoe i María Sivera, amiga i cosina de Noa, van ser les encarregades de fer-li l’exaltació que va emocionar i molt a la nostra Fallera Major Infantil.

Des d’aquestes línies, volem donar les gràcies a totes i tots els que fan possible que es dugués a terme aquesta fantàstica presentació. Cavalquem per la festa!

PRESENTACIÓN DE LA FALLERA MAYOR INFANTIL 2020

El pasado domingo 2 de febrero la Falla Oeste presentó a Noa Dacosta Mud como Fallera Mayor Infantil 2020, acompañada por Julio Ausina Mut como Presidente Infantil 2020.

Las marionetas fueron el hilo conductor del acto, presentado por la fallera de la “xicalla” vaquera, Celia Llorens, junto a su gran amiga Roseta, una marioneta. Juntas dieron comienzo al acto con la entrada de Julio, donde dos amigos le hicieron entrega del bastón que le acredita como Presidente Infantil y, a continuación, nos dedicó unas palabras. Seguidamente fue el turno de la numerosa, alegre y simpática corte de honor infantil que acompañará a nuestros cargos durante su reinado. Finalmente, el escenario se llenó de color y alegría para llegar a uno de los grandes momentos del día, la salida de Noa como máxima representante de la comisión infantil 2020.

Además, en esta cita tan especial contamos con la presencia de los máximos representantes infantiles de nuestra falla hermana, la Falla Plaza Prado de Gandia.

Una vez impuesta la banda por parte de los cargos 2019, la emoción se apoderó del día, ya que Zoe y María Sivera, amiga y prima de Noa, fueron las encargadas de hacerle la exaltación que emocionó y mucho a nuestra fallera mayor infantil.

Desde estas líneas, queremos dar las gracias a todas y todos los que hicieron posible que se llevara a cabo esta fantástica presentación. Cavalquem per la festa!