PRESENTACIÓ DE “MARE NOSTRUM”, LLIBRET 2020 DE LA FALLA OESTE

El proper diumenge 23 de febrer, a les 13 h i en un lloc tan emblemàtic com la sala del Castell de Dénia, la delegació de llibret i cultura presentarà «Mare Nostrum», el llibret de la comissió per a les falles 2020.

Un exercici més l’aposta per la cultura és l’eix principal del llibret. Aquest any a més versarà sobre la mediterrània i les falles de la ciutat. En l’acte es coneixerà en detall tot el treball realitzat d’un llibret que novament es presentarà a la totalitat de les convocatòries a nivell autonòmic de llibrets de falla. Podeu conèixer a les col·laboradores i col·laboradors ací: https://www.youtube.com/watch?v=eWvYaKqiI0U

En finalitzar la presentació, hi haurà dinar al Casal Faller Pascual García: arròs amb fèsols. També hi tindrem macarrons per a les mes menudes i menuts. Donatius: xiquetes i xiquets: 6 €. Majors: 12 €. Per a l’assistència del dinar cal reservar al telèfon 678 57 57 54 (Àlex). Cavalquem per la festa!

PRESENTACIÓN DE “MARE NOSTRUM”, LLIBRET 2020 DE LA FALLA OESTE

El próximo domingo 23 de febrero, a las 13h y en un lugar tan emblemático como la sala del Castillo de Dénia, la delegación de llibret y cultura presentará «Mare Nostrum», el llibret de la comisión para las fallas 2020.

Un ejercicio más la apuesta por la cultura es el eje principal del llibret. Este año además versará sobre la mediterránea y las fallas de la ciudad. En el acto se conocerá en detalle todo el trabajo realizado de un llibret que nuevamente se presentará a la totalidad de las convocatorias a nivel autonómico de llibrets de falla. Podéis conocer a las colaboradores y colaboradoras aquí: https://www.youtube.com/watch?v=ewvyakqii0u

Al finalizar la presentación, habrá comida en el Casal Fallero Pascual García: arroz con garbanzos. También tendremos macarrones para las mas pequeñas y pequeños. Donativos: niñas y niños: 6€. Mayores: 12€. Para la asistencia de la comida hay que reservar al teléfono 678 57 57 54 (Álex). Cavalquem per la festa!