El passat diumenge 23 de febrer la Falla Oeste va presentar el seu llibret “Mare Nostrum” per a l’exercici 2020 a la sala del Castell de Dénia.

L’acte va estar conduït per Valentín Alcalá i Laura Reig, fallers i membres de l’equip de la delegació de llibret. La temàtica triada per a enguany és la mateixa que el monument gran de la falla, el lema del qual és “El llenguatge dels ones és d’entendre universal” i que realitza un menut homenatge al nostre Mediterrani a través dels versos de la coneguda poeta Maria Ibars, una dona enamorada de Dénia i de la seua costa.

Una vegada finalitzat l’acte, tots els presents van poder gaudir en el Casal Pascual García d’una fantàstica fideuà de carn cuinada per Kiko Sentí i Sisco Perles i patrocinada per les ties de la nostra fallera major.

Des d’aquestes línies, volem agrair a totes les col·laboradores i col·laboradors que han fet possible de manera desinteressada la creació d’aquest llibret. Cavalquem per la festa!

LLIBRET 2020

El pasado domingo 23 de febrero la Falla Oeste presentó su llibret “Mare Nostrum” para el ejercicio 2020 en la sala del Castillo de Dénia.

El acto estuvo conducido por Valentín Alcalá y Laura Reig, falleros y miembros del equipo de la delegación de llibret. La temática escogida para este año es la misma que el monumento grande de la falla, cuyo lema es “El llenguatge de les ones és d’entendre universal” y que realiza un pequeño homenaje a nuestro Mediterráneo a través de los versos de la conocida poeta Maria Ibars, una mujer enamorada de Dénia y de su costa.

Una vez finalizado el acto, todos los presentes pudieron disfrutar en el Casal Pascual García de una fantástica fideuá de carne cocinada por Kiko Sentí y Sisco Perles y patrocinada por las tias de nuestra fallera mayor.

Desde estas líneas, queremos agradecer a todas las colaboradoras y colaboradores que han hecho posible de manera desinteresada la creación de este llibret. Cavalquem per la festa!