Falla Oeste – SEGONA NIT GASTRONÒMICA

0
198

El dijous 5 de desembre la Falla Oeste celebrarà un sopar gastronòmic del més alt nivell: la segona cita de #LesNitsGatronòmiquesDelOeste. Un sopar amb menú de 3 estreles cuinat i servit per Quique Dacosta i el seu equip. Des de les 20.30 h t’esperem al casal Pascual García (C/ Montcada) per tal d’obrir boca i gaudir del magnífic sopar.

El preu serà de 30 € per als adults i 15 € per als xiquets, beguda inclosa. El menú d’aquesta segona cita és el següent:

– Fulles seques i arrels – Pedres de parmesà – Llagostí fregit amb emulsió de tomaquetes seques – Ou d’or (ou escalfat amb pollastre, ametles i fongs, escuma de creïlles i paper i crostons d’or) – Arròs de carabassa i tubercles – Pistatxos caramel·litzats amb paper de cacau (gelat en escuma) – Caneya i prunes.

L’aforament està complet.

Informació: 678 57 57 54.

SEGUNDA NOCHE GASTRONÓMICA

El jueves 5 de diciembre la Falla Oeste celebrará una cena gastronómica del más alto nivel: la segunda cita de #LesNitsGatronòmiquesDelOeste. Una cena con un menú de 3 estrellas cocinada y servida por Quique Dacosta y su equipo. Desde las 20.30h te esperamos en el Casal Pascual García (C/Moncada) para abrir boca y disfrutar de la magnífica cena.

El precio será de 30€ para los adultos y 15€ para los niños, bebida incluida. El menú de esta segunda cita es el siguiente:

– Hojas secas y raíces. – Piedras de parmesano. – Langostino frito con emulsión de tomatitos secos. – Huevo de oro (huevo poche con pollo, almendras y hongos, espuma de patata y papel y picatostes de oro). – Arroz de calabaza y tubérculos. – Pistachos caramelizados con papel de cacao (helado en espuma). – Canela y ciruelas.

El aforo está completo.

Info: 678 57 57 54.