El passat dissabte 8 de febrer, la Falla Oeste va realitzar un fantàstic tast de vins al casal Pascual García.

El menú, preparat per Leo Castillo i Jose Navarro, va obrir boca als més de 60 assistents amb uns deliciosos entrants, un filet ibèric com a plat principal i un brownie amb gelat per posar fi a una fantàstica cita. Tot açò va estar acompanyat per uns exquisits vins oferits per «Bodegas del Medievo», un vi blanc per als entrants i un vi negre per al plat principal.

Des d’ací volem donar les gràcies a totes i tots els presents a aquesta cita que va servir per a calfar motors mentre esperem la recta final per a les falles.

Cavalquem per la festa!

CATA DE VINOS

El pasado sábado 8 de febrero, la Falla Oeste realizó una fantástica cata de vinos en el casal Pascual García.

El menú, preparado por Leo Castillo y Jose Navarro, abrió boca a los más de 60 asistentes con unos deliciosos entrantes, un filete ibérico como plato principal y un brownie con helado para poner fin a una fantástica cita. Todo esto estuvo acompañado por unos exquisitos vinos ofrecidos por «Bodegas del Medievo», un vino blanco para los entrantes y un vino tinto para el plato principal.

Desde aquí queremos dar las gracias a todas y todos los presentes a esta cita que sirvió para calentar motores mientras esperamos la recta final para las fallas. 

Cavalquem per la festa!