“Torna el roser a florir
i les roses a esclatar
i jo les torne a ofrenar
embaumades pel sofrir”
Maria Ibars. Poemes de Penyamar.

Un nou any faller ha començat. Per tant, ha arribat el moment de renovar il•lusions i donar a conèixer els càrrecs que acompanyaran al president de la Falla Oeste, José Garcia de la Reina.
El dia triat per a un dels esdeveniments més esperats per al món faller, i molt especialment per a la nostra comissió grogueta, és el proper dissabte 14 d’abril a les 21.00h. Després de gaudir d’un sopar carregat de nervis i bromes entre amics, el nostre president posarà el barret en primer lloc, a qui serà el president infantil per a les falles 2019. Seguidament, el ja president infantil farà entrega d’un ramellet de flors a la xiqueta que l’acompanyarà com a Fallera Major Infantil de l’exercici 2018-2019. I finalment, serà José, sota l’atenta mirada dels ja nous càrrecs infantils i de tots els assistents al sopar, qui farà entrega del ramell més desitjat i esperat per qualsevol fallera que forme part de la comissió de la Falla Oeste. Qui pot faltar un dia tan carregat d’emocions i sentiments? Volem que tots formeu part d’aquest dia tan especial. Així, que ja sabeu, apunteu-vos al sopar!
El sopar tindrà lloc a la Nau de l’Espai Fester.
El donatiu del sopar serà de 12€ per als adults, 10€ per als cadets i 6€ per als xiquets. Podeu passar pel casal Pascual Garcia a comprar les vostres entrades per al sopar els divendres 6 i 13 d’abril a partir de les 20 h.