Un dels actes més intensos de l’exercici 2020, el nomenament oficial dels nostres càrrecs, es va celebrar el passat dissabte.

El carrer Calp i el casal Tia Vicenta van ser l’escenari perfecte d’un moment molt especial per a Emma, Marta, Raül i Diego. A l’esdeveniment no van faltar nombroses persones amigues dels càrrecs, familiars i per descomptat, fallers i falleres de la Falla Saladar.

Cap a les 21h de la nit, una carrossa de cavalls va arribar amb els nostres presidents i falleres majors. Marta Pérez i Emma Gonzàlez-Albo    van ser les protagonistes de totes les mirades, així com Raül Gonzàlez-Albo i Diego Abellan, els quals van vestir molt elegants amb vestit de Torrentí i saragüells.
L’acte va ser conduït pel faller Emilio Cholbi, qui va donar pas als parlaments i als nomenaments oficials.
No van faltar nombrosos amics, familiars i comissió, que van voler donar suport a Emma, Marta, Raül i Diego, en una nit molt important per a ells. Entre ells, Blanca Fernández, qui va voler dirigir-se a la seua cosineta per a recordar l’estima i l’orgull que sent cap a ella.

Per la part de Marta, Raquel Perez, la seua germana, va aprofitar el moment per a dedicar unes paraules a la Fallera Major, i recordar-li el seu gran pas per la comissió, que t’estima. A més a més, va destacar que gràcies al Saladar, ha trobat grans amics i que tota la seua família et dóna tot el suport perquè pugues ser feliç i gaudir del teu any.
També van assistir les Falleres Majors de Dénia, Safir Malonda i Martina Gimeno, a més de falleres majors i presidents d’altres comissions falleres. Finalment, junts vam gaudir del sopar i de la millor música del moment.