La Falla Saladar vol fomentar la creació artística i cultural de la seua entitat, organitzant el I Concurs de Fotografia amb el lema: «Racons del Saladar».

Tant si eres un aficionat com professional, no pergues l’oportunitat perfecta per a gaudir fotografiant la riquesa paisatgística, arquitectònica, mediambiental, monumental i històrica del barri de la granota.
El concurs estableix dues categories i tres premis per categoria:

– Joves (fins 17 anys): 1r premi: mini sessió reportatge (Paula Domínguez fotografia) + ampliació foto guanyadora + 20€ (Juanma López Pinturas y aplicaciones S. L.)
– Adults (+de 18 anys): 1r premi: mini sessió reportatge (Paula Domínguez fotografia) + ampliació foto guanyadora + 30€ ( Juanma López Pinturas y aplicaciones S. L.).

Les fotografies es podran realitzar des de qualsevol dispositiu sempre que aquest tinga suficient resolució.  Cada concursant remetrà com a màxim, dues fotografies en color o blanc i negre, en paper, amb un tamany màxim de 20x30cm. Les fotografies s’enviaran, primer, per correu electrònic a la direcció següent: prensasaladar@gmail.com i a continuació  es presentaran convenientment muntades sobre una cartolina blanca de 30x40cm i en la part inferior es posarà el títol, lema o frase que faça referència al contingut d’aquesta. Les imatges s’entregaran, personalment, a les tendes: DUPLICA SEUR en C/ Pedreguer,15 o MIRA I SOMRIU en Avda. Gandia,13.
El termini per a la presentació de fotografies serà fins al dia 13 de maig a les 20h.

                                         Exposició fotográfica

Per tal de donar a conéixer totes les imatges presentades, se realitzarà una exposició fotogràfica en el casal Tia Vicenta,carrer calp 14. A més a més, l’entrega de premis tindrà lloc al mes de juny.

Informat amb més detall en les nostres Xarxes Social.  Esperem la teua col·laboració i participació en aquesta primera edició.

 

Bases Concurs de fotografia bases