El nostre barri és més viu que mai, i així ho demostra la gran participació en el nostre primer concurs de Fotografia ‘Racons del Saladar’.

Més de cent imatges van participar, entre les dues categories. El concurs ha estat un èxit i no només pel nombre de participants, sinó per la qualitat i originalitat de les imatges. La riquesa arquitectònica, així com la medioambiental, han protagonitzat les temàtiques de lo més variades.

El divendres les falleres majors de Dénia,  Amparo Petri i Neus Suárez, acompanyades per el president de la Junta Juan Salvador Pérez,  , es van acostar a la inauguració oficial de l’exposició, allí van ser recibides pels nostres càrrecs Marta, Emma, Diego i Raul.

Un cap de setmana intents

Seguint un cap de setmana ple de cultura, el diumenge va ser el torn de la ‘Xarrada Indumentària valenciana, evolució i el fet actua’l’, amb la presència de Mayte Madrid.
Mayte va fer un recorregut per la història mostrant la indumentària que vestien els homes en el passat. A més a més, ens va recordar i documentar com era la societat al llarg de la història, centrant-se en la indumentària dels fallers fins a l’època actual.

En finalitzar i gràcies als nostres excel·lents cuiners vam poder gaudir d’un deliciós pollastre al curry.

Dissabte d’emocions

Els nostres càrrecs i part de la comissió assistí a l’elecció de la Fallera Major de Dénia 2019/2020. Des d’aquí volem felicitar a Safir Malonda i a Martina Gimeno. A més a més, no oblidem de desitjar un any ple d’emocions i experiències com a corts d’honor a Raquel Llobell, Ainhoa Gamero i Yaiza Serrano.