Dissabte passat la comissió granotera ens vam reunir per tal de retre homenatge als nostres càrrecs 2019. Thais Rocamora, Raquel Llobell, Toni Vives i Mara Pereira van arribar en un cotxe de cavalls per tal de donar inici a l’acte que va estar presentat per Melani Ivars. La nostra secretaria, Beatriu Diego, va fer entrega dels nomenaments als càrrecs. Posteriorment les Falleres Majors van rebre unes paraules d’estima, en el torn de Thais van ser les seues amigues Alba i Mar les que van tindre la paraula i en arribar el torn de Raquel va ser sa mare l’encarregada d’emocionar-la. Per tal d’acabar l’acte els nostres protagonistes van acabar firmat en el nostre llibre d’honor.

Després va vindre el torn de les fotografies amb els nostres càrrecs com a preludi del magnífic sopar que ens estava esperant. Ens ho vam passar molt bé, acompanyats dels nostres i de la germanor fallera d’altres falles.

Moltes gràcies a tots per vindre!

Signatura artista gran

A més a més, vam signar el contracte del monument gran amb el nostre artista José Sanchis. Posteriorment ens desplaçarem a dinar al Restaurant Vareta.